Cloaşterf Haus

Solicită rezervare
0040751 279 711de la 200 RON12 PersoaneCloasterf 84, Cloașterf 547511, România

Cloaşterf Haus  – un loc aproape de natură, istorie și cultură, o cazare tradițională în Transilvania.
Cloaşterf, sau pe numele său săsesc, Klausdorf, este un sătuc liniștit situat la 2 km de drumul principal ce leagă Brașovul de Sighișoara. Dacă dorești să experimentezi un sat transilvănean autentic într-un ambient plăcut și comfortabil, locul nostru este perfect! Potrivit pentru cupluri, aventurieri singuratici, familii cu copii, grupuri mai mari și chiar și animale de companie, Cloaşterf Haus este mereu deschis!

Spaţiul

Un loc liniștit cu o curte mare, înverzită și plină de flori. Mese delicioase, făcute pe cât posibil cu produse naturale din gospodăriile din zonă. Așa de linişte și pace că uneori simţi că timpul s-a oprit în loc ca tu să te bucuri viaţa la sat, de pădurile și dealurile verzi din jur.

Utilități
Accesul la natură este garantat :-). În gospodăria noastră, toată curtea este la dispoziţia oaspeților pentru relaxare și explorare. Bucătăria, livingul cu zona de servit masa și terasele exterioare sunt deschise oricând.

Interacţiune cu gazdele

Fiind o afacere mică de familie, tot timpul este cineva dintre gazde prezent. Ne plac discuţiile de seară, la un pahar de vin, dar lăsăm socializarea la alegerea oaspeţilor noştri. Așa că, fie că sunteţi foarte vorbăreți fie că preferaţi intimitatea, vă veţi simți în largul vostru la noi.

Alte informaţii

Satul nostru este foarte mic și nu avem decât un singur magazin cu foarte puține produse, deschis 2 ore dimineaţa și 2 ore seara. Așa că vă sfătuim să vă faceţi cumpărăturile în drum spre noi. La noi se poate servi masa, dar doar dacă ne anunţaţi cu cel puţin o zi înainte. De asemenea, puteţi folosi bucătăria să vă gătiţi și să vă depozitaţi alimentele .

Nu vă așteptaţi la activităţi multe și diverse în sat, în afară de viaţa simplă și liniștită de la ţară. Așa că, dacă sunteţi în căutare de pietonale cu terase și cafenele unde să vă etalaţi ţinutele de vacanţă, probabil că nu este locul potrivit. Veniţi aici pentru liniște și pace și așta veţi găsi. În acceași idee, nu avem televizoare în camera, iar conexiunea la internet nu este cea mai performantă. Dar vă garantăm conexiunea la natură, la cei care vă însoţesc și chiar la voi înșivă!

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
CardNumerarTransfer bancar

Criterii ecologice