Cazări

Ştim că fiecare dintre noi este diferit şi după o zi plină de aventuri dorim să ne relaxăm fie într-o cabană, fie într-o casă de oaspeţi sau într-un cort, sub clar de lună, aşa că încercăm să adunăm aici cât mai multe cazări, felurite şi pentru toate gusturile.

Ne propunem să promovăm structuri de cazare de calitate, cu personalitate, stil şi şarm, ai căror proprietari se orientează în direcţia dezvoltării durabile şi aplică anumite criterii ecologice, contribuind astfel la o dezvoltare sustenabilă a regiunii în care trăiesc.

De asemenea dorim să evidenţiem că uneori lipsa unor facilităţi moderne (conexiune la internet, televizor, etc.) din unele structuri de cazare nu face posibilă clasificarea acestora într-o categorie superioară. Acest lucru nu ştirbeşte însă cu nimic din calităţile lor, ba chiar împlineşte cu succes aşteptările multor turişti care caută linişte şi deconectare de la obişnuitul ritm cotidian. Urmăriţi profilul acestora şi decideţi, în funcţie de ofertă şi facilităţi, ce se potriveşte mai bine stilului vostru de vacanţă!

Nu uitaţi atunci când veţi alege una din aceste cazări vă veţi aduce propria contribuţie la dezvoltarea durabilă a regiunii vizitate.