Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Utilizarea acestui site presupune ca sunteti implicit de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.romanian-journeys.com, numit generic în continuare ‘Site’. Site-ul este administrat de societatea Sustainable Journeys Concept S.R.L.,J40/13466/ 25.07.2017, CUI 38026474, o societate cu sediu social in blvd Uverturii nr 83,  sector 6, Bucuresti,Romania.

Accesul si utilizarea Site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea Site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

Denumim “Utilizator” orice persoana, fizica sau juridica, care acceseaza site-ul si / sau care isi creaza un cont pe Site.

1. Acces

Scopul permis pentru utilizarea acestui Site este obtinerea de informatii turistice. Orice utilizare in alte scopuri nu este permisa. Sustainable Journeys Concept S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui Site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. 

2. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Romanian Journeys © 2020 Sustainable Journeys Concept S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Sustainable Journeys Concept S.R.L sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral, tradus, adaptat sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al Sustainable Journeys Concept S.R.L.

Tot continutul site-ului adica, texte, tabele, logo-uri, pictograme, imagini, sunt detinute de Sustainable Journeys Concept S.R.L. sau de autorii respectivi si sunt protejate de legea romaneasca si internationala a dreptului de autor.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Sustainable Journeys Concept SRL, Sustainable Journeys Concept SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Sustainable Journeys Concept SRL si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

Sustainable Journeys Concept SRL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Sustainable Journeys Concept SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Sustainable Journeys Concept SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Sustainable Journeys Concept SRL prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Sustainable Journeys Concept SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Sustainable Journeys Concept SRL sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Sustainable Journeys Concept SRL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii Sustainable Journeys Concept SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului.

3. Disponibilitatea serviciului

Sustainable Journeys Concept SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Sustainable Journeys Concept SRL nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

4. Exonerarea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Sustainable Journeys Concept SRL este exonerat in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Acest site este oferit de catre Sustainable Journeys Concept SRL “ca atare”. Site-ul poate contine inexactitati sau erori tipografice. Sustainable Journeys Concept SRL nu ofera nici o garantie, explicita sau implicita, cu privire la functionarea site-ului sau cu privire la informatiile, continutul, imaginile, materialele, sau produsele incluse pe acest site. Sustainable Journeys Concept SRL nu ofera garantii, exprese sau implicite, inclusiv garantii implicite de vanzare sau pentru un anumit scop, in afara celor permise de lege. Sustainable Journeys Concept SRL nu va fi responsabila pentru daune de niciun fel rezultate din utilizarea acestui site, inclusiv daune directe, indirecte, accidentale sau derivate.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Sustainable Journeys Concept SRL sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

5. Limitarea raspunderii

Respectam drepturile altora si ne asteptam ca utilizatorii sa faca acelasi lucru. Daca un continut nu respecta proprietatea intelectuala sau drepturile altora, sunteti incurajat sa il raportati la office@romanian-journeys.com, iar continutul va fi imediat eliminat.

Site-ul romanian-journeys.com  este pur informativ, nu este si nu actioneaza ca un operator de turism. Site-ul romanian-journeys.com este o platforma online care faciliteaza comunicarea intre proprietarii de afaceri si potentialii clienti. Informatiile prezente pe romanian-journeys.com nu constituie un contract si nici o oferta directa de servicii catre public. Eventuale cereri de informatii sau solicitari de rezervare vor fi trimise, in urma unei cereri fara nici o obligatie pentru client, direct catre proprietarii de afaceri in turism prezenti pe site-ul romanian-journeys.com prin intermediul accesarii butonului de “Solicita rezervare” si care vor continua in mod direct relatia cu potentialul client. Sustainable Journeys Concept SRL se considera absolut straina de procesul de rezervare si nu este raspunzatoare de eventuale consecinte ce pot deriva din raportul dintre client si proprietarii de afaceri in turism inscrisi pe site-ul romanian-journeys.com.

6. Recomandari

Toate recomandarile afisate pe site cu privire la calatorii, evenimente, proprietati si / sau destinatii sunt cu scop strict informativ si toate detaliile trebuie verificate de fiecare calator in parte inainte de a face o rezervare.

7. Evenimente

Site-ul isi propune sa promoveze evenimente care sunt considerate a prezenta (si) un interes turistic si care corespund conceptului general al web-sitului.

Chiar daca evenimentele inscrise sunt supuse unui proces de confirmare si accept, Sustainable Journeys Concept SRL nu isi asuma in nici un mod raspunderea pentru informatiile afisate pe site de catre Utilizatorii sai, nici pentru cazul in care anumite informatii sunt oferite cu intarziere, pierdute, sterse sau nu pot fi inmagazinate pe server din orice motive imputabile utilizatorului.

8. Confidentialitate

Sustainable Journeys Concept SRL iti respecta confidentialitatea. Toate informatiile personale puse la dispozitia site-ului romanian-journeys.com pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Sustainable Journeys Concept SRL si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre Sustainable Journeys Concept SRL si de partenerii sai agreati.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Sustainable Journeys Concept SRL nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@romanian-journeys.com, Sustainable Journeys Concept SRL se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Sustainable Journeys Concept SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

9. Modificari

Sustainable Journeys Concept SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

10. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Acesti termeni si conditii si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.