Confidentialitate

CONFIDENTIALITATEA SI POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Sustainable Journeys Concept SRL (“Societatea”) incearca sa protejeze confidentialitatea utilizatorilor site-ului https://www.romanian-journeys.com pentru a le oferi o experienta online sigura.
Această politica de confidentialitate are ca scop informarea dumneavoastra, a utilizatorilor site-ului, despre modalitatile in care sunt colectate, utilizate si tratate datele cu caracter personal.
In cadrul desfasurarii activitatii sale, Sustainable Journeys Concept SRL respecta toate conditiile si cerintele prevazute de legislatia actuala a Romaniei, legislatia europeana, incluzand dar fara a se limita la Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare GDPR).
Aceasta politica se aplica tuturor angajatilor Sustainable Journeys Concept SRL, contractantilor, partilor interesate si tuturor celorlalte subiecte care participa direct sau indirect la procesarea datelor cu caracter personal, inclusiv persoanele vizate care viziteaza site-ul Societatii Sustainable Journeys Concept S.R.L.- https://www.romanian-journeys.com (denumiti in continuare “utilizatori”) in cadrul activitatilor Societatii.

SUSTAINABLE JOURNEYS CONCEPT S.R.L., persoana juridica cu sediul social in Bucuresti, B-dul Uverturii nr 83, bl O15, ScA, et 4, ap 14, Sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13466/2017, avand CUI 38026474, se angajeaza sa respecte toate legile Uniunii Europene si romane relevante cu privire la datele cu caracter personal si sa protejeze “drepturile si libertatile” persoanelor in timp ce colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu GDPR.

Politica de confidentialitate si protectia datelor stabileste modul in care societatea utilizeaza, proceseaza si stocheaza informatiile personale ale destinatarilor. Societatea poate obtine aceste informatii de la dumneavoastra sau de la partenerii dumneavoastra pentru a-si indeplini obligatiiile contractuale. In alte cazuri, Societatea va primi aceste informatii de la dumneavoastra cu permisiunea si acordul dumneavoastra sau vom primi informatiile personale de la terte parti carora le-ati dat acordul cu privire la transmiterea acestor informatii.

Aveti dreptul de a notifica Societatea sau Autoritatea competenta pentru protectia datelor, in cazul incalcarii datelor cu caracter personal, daca cunoasteti acest fapt inaintea Societatii.

In timp ce efectuam colectarea si prelucrarea datelor personale, respectam principiile furnizate de GDPR. Politicile si procedurile Societatii sunt concepute pentru a asigura conformitatea cu principiile.

COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI PROCESAREA LOR
De-a lungul desfasurarii activitatii noastre, vom colecta si vom procesa datele dvs personale care pot include:
Date furnizate de dvs (colectate atunci cand va creati un cont pe site-ul nostru, semnati un contract cu noi etc) precum: adresa postala, adresa de e-mail, Prenume, Nume de familie, data nasterii, sex, tara, cod postal, Parola, PayPal, detalii bancare, telefon (fix si/sau mobil), varsta.
Date pe care le colectam automat (atunci cand vizitati site-ul, cand va creati un cont pe site-ul nostru, cand achizitionati unul din serviciile noastre sau cand va abonati la Newsletter-ul nostru) care includ, dar nu se limiteaza la: activitatea pe pagina https://www.romanian-journeys.com, durata sesiunii, inclusiv timpii de reactie ai paginii, erorile de descarcare, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii despre interactiunea paginii si metodele utilizate pentru a parcurge pagina, adresa IP-ului asa cum va fi definita pe site-ul https://www.romanian-journeys.com, conform specificatiilor tehnice ale dispozitivului utilizat (cum ar fi modelul hardware, versiunea sistemului de operare), informatii despre conexiune, cum ar fi tipul si versiunea browserului, setarea fusului orar, tipuri si versiuni de conectare ale browserului, istoricul cautarilor pe site-ul https://www.romanian-journeys.com, date despre locatie date despre interacțiunea cu rețelele sau platformele sociale externe, informatii despre inregistrarea si notificarea pe site-ul https://www.romanian-journeys.com.
Nu colectam mai multe date personale decat este necesar in scopul procesarii astfel cum este prevazut in prezentul document.

In timp ce colectam si prelucram datele personale, Sustainable Journeys Concept SRL actioneaza in calitate de operator, astfel, asadar aceasta va avea drepturile si responsabilitatile pe care le au Operatorii conform GDPR.

Compania colectează si / sau prelucreaza urmatoarele date sensibile in cadrul activitatilor sale: cum ar fi sexul destinatarilor.

VARSTA UTILIZATORILOR
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale unui copil este legala in cazul in care acesta are cel putin 16 ani. In cazul in care copilul are sub 16 ani, o astfel de prelucrare este legala numai daca si in masura in care consimtamantul este acordat sau autorizat de titularul raspunderii parintesti asupra copilului.

Colectam datele personale pe baza consimtamantului obtinut de la persoanele fizice (persoanele vizate) care au implinit varsta de 16 ani.

Atunci cand persoana are varsta sub 16 ani, prelucrarea datelor sale cu caracter personal este legala numai daca si in masura in care consimtamantul este dat sau autorizat de titularul raspunderii parintesti asupra copilului.

Prin inregistrarea pe site si acordarea consimtamantului, confirmati faptul ca ati implinit vârsta de 16 ani si aveti toate drepturile sa ne furnizati consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs cu caracter personal. Prin urmare, nu vom fi raspunzatori pentru niciun fel de consecinte daca devine clar ca nu ati implinit varsta de 16 ani in momentul acordarii consimtamantului.

SCOPUL PROCESARII
Sustainable Journeys Concept SRL utilizeaza informatiile dvs cu caracter personal stocate – detaliile furnizate la inregistrare si activitatea pe care ai desfasurat-o pe site-ul nostru – in special pentru a va facilita accesul la site, pentru a imbunatati produsele si serviciile si pentru a va informa cu privire la ultimele noutati, produse si servicii de care sunteti interesat.
Este posibil sa va contactam prin email, posta, telefon sau prin mesaje text, in functie de metoda mentionata de dvs in informatiile de contact pe care ni le-ai impartasit anterior, cu referire la serviciile pe care le-ati achizitionat de la noi.
Exista posibilitatea sa folosim datele dvs cu caracter personal exclusiv pentru urmatoarele scopuri:
– Executarea serviciilor stabilite conform Contractelor incheiate intre dvs si noi; de exemplu, trebuie sa procesam datele dvs. cu caracter personal pentru a livra un produs sau serviciu pe care l-ati achizitionat de pe site;
– Imbunatatirea serviciilor clientului (permite un raspuns mai eficient la cererile clientilor);
– Personalizarea experientei dvs pe site-ul nostru https://www.romanian-journeys.com;
– Mentinerea legaturii cu dvs prin transmiterea de materiale de marketing sau promotionale si alte informatii care includ noutatile noastre, informatii despre servicii.
– Efectuarea unor cercetari statistice si alte tipuri de analize bazate pe date anonime;
– Oferirea anumitor servicii personalizate;
– Participarea dvs la diferite proiecte implementate de catre noi prin intermediu site-ului, raspunsuri la intrebarile dvs adresate noua prin intermediul site-ului, cercetare, mentinerea conturilor, inregistrarea si promovarea serviciilor.
– Colectam, procesam si dezvaluim datele dvs. cu caracter personal numai in scopuri specifice si limitate; de exemplu, pentru a va procesa platile, pentru a evalua si gestiona orice reclamatii, pentru a dezvolta si imbunatati produsele, serviciile, metodele de comunicare si funcționalitatea site-ului nostru, pentru a va oferi produse personalizate, comunicatii si publicitate orientata, cat si recomandari de produse.
– Pentru a va comunica informatii si pentru a va gestiona inregistrarea pe site si /sau abonarea la buletinul nostru informativ electronic (Newsletter) sau alte comunicari;
– Pentru a autentifica identitatea persoanelor care ne contacteaza prin telefon, mijloace electronice sau alte metode;
– Va permitem sa va creati un cont de utilizator pe site-ul nostru web si utilizam informatiile pe care ni le furnizati pentru a administra acest cont; prin acest cont va permitem sa achizitionati serviciile noastre si sa va inregistrati afacerea pe site, sa gestionati lista de wishlist si setarile cu privire la contul dvs.
– Este necesar sa aveti cel putin 16 ani pentru a va crea un cont de utilizator pe site-ul nostru.

CUM SUNT COLECTATE DATELE CU CARACTER PERSONAL
Putem colecta date cu caracter personal dintr-o varietate de surse cum ar fi:
– accesarea site-ului https://www.romanian-journeys.com;
– abonarea la newsletter-ul nostru;
– crearea unui cont de utilizator pe site;
– inscrierea unei afaceri pe site;
– realizarea unui contract direct cu noi;
– daca ne contactati prin telefon, email sau fata in fata.

LEGALITATEA PROCESARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Sustainable Journeys Cocnept SRL va va informa anterior prelucrarii datelor dvs cu caracter personal in alte scopuri decat cele pentru care ne-au fost divulgate.
In calitate de client al nostru si/ sau utilizator al siteului www.romanian-journeys.com, pe baza contractului sau a termenilor si conditiilor acceptate de dumneavoastra, va vom prelucra datele cu caracter personal pe care ni le-ati pus la dispozitie, precum si orice alte date necesare pentru ca noi sa va putem furniza serviciile noastre, conform prevederilor contractuale si celor ale legii din Romania.
Executarea contractului incheiat cu dumneavoastra este temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri: furnizarea serviciilor noastre, comunicarea cu dumneavoastra si activitatile legate de serviciul de relatii cu clientii.
Exista posibilitatea sa va folosim datele pentru interesele noastre legitime, pentru a va putea oferi cel mai bun si adecvat continut al site-ul web, al email-urilor si newslettere, pentru a imbunatati si promova serviciile noastre si continutul site-ului nostru web si in scopuri juridice.
In cazul in care ati achizitionat un serviciu de pe site-ul https://www.romanian-journeys.com, va vom abona la newsletter-ul nostru, pentru serviciile conexe, conform legii din Romania. Puteti oricand sa va schimbati optiunea cu privire la primirea acestor newslettere fie in momentul achizitionarii serviciului, fie facand click pe butonul ”unsubscribe”/dezabonare de la finalul fiecarui newsletter, cat si trimitandu-ne un e-mail cu textul ”Unsubscribe” la office@romanian-journeys.com

CONSIMTAMANT
Folosim datele dvs cu caracter personal pe baza consimtamantului dvs specific pentru a va abona la newsletter-ul nostru privind noutatile de pe site si serviciile noastre. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul facand click pe butonul unsubscribe la finalul fiecarui newsletter primit pe email sau trimitand un email cu textul „Unsubscribe” la office@romanian-journeys.com.
De asemenea, ne bazam pe consimtamantul dumneavoastra atunci cand va creati contul de utilizator pe site-ul nostru. Puteti sa va retrageti acest consimtamant stergandu-va contul in orice moment.

DISTRIBUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Societatea nu va furniza (prin vanzare sau inchiriere) datele cu caracter personal ale utilizatorilor altor persoane juridice, persoanelor fizice sau tertilor parti.
Cu toate acestea, exista posibilitatea sa transmitem cateva din informatiile voastre catre terti, cand acest lucru este necesar in scopul prelucrarii datelor, cum ar fi urmatoarele cazuri:
-funizorilor de servicii de plata pentru serviciile achizitionate de pe site-ul nostru, necesare pentru furnizarea unor astfel de servicii. Dintre aceste date cu caracter personal necesare ar fi numele si adresa de email, adresa de domiciliu, detalii de plata si alte informatii relevante. Acestea vor fi folosite strict pentru furnizarea acestui serviciu, conform celor stabilite de partenerii de afaceri.
-Procesatorilor de date autorizati si furnizorilor de servicii in scopul furnizarii unor servicii de prelucrare a datelor pentru noi (actionand ca procesatori de date autorizati). Exemple de procesatori de date autorizati ar putea include partenerii de facturare si de implementare, furnizorii de analiza a datelor care proceseaza informatii in numele nostru pentru scopurile descrise mai sus. De exemplu, putem utiliza serviciile unor terte parti pentru a personaliza continutul, a trimite posta si posta electronica, a oferi asistenta de marketing, a procesa plati prin carduri de credit, Servicii. Furnizorii nostri de servicii trebuie sa proceseze date numai in conformitate cu instructiunile noastre, in conformitate cu această politica si sunt supusi obligatiilor de confidentialitate si de securitate corespunzatoare.
-este posibil sa divulgam date cu caracter personal institutiilor care aplica legea, in masura in care acest lucru este solicitat prin lege sau este strict necesar pentru prevenirea, depistarea sau urmarirea penala a infractiunilor si a fraudelor sau daca suntem altfel obligati, prin lege, sa facem acest lucru. Este posibil sa fim nevoiti sa divulgam date cu caracter personal catre Autoritatile competente pentru a ne proteja si a ne apara drepturile sau bunurile sau drepturile si bunurile partenerilor nostri de afaceri.

ALTE SITUATII
In anumite situatii specifice este posibil sa va cerem consimtamantul pentru a transmite unor terti datele dumneavoastra cu caracter personal. In acest caz veti fi informati si transmiterea datelor nu se va realiza de catre noi decat dupa ce vom obtine consimtamantul dvs.

PERSOANELE IMPUTERNICITE CU PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, putem utiliza persoane imputernicite pentru prelucrarea datelor personale, precum furnizori de solutii IT necesare pentru managementul afacerii, inclusiv solutii de contabilitate, furnizori de solutii de management contractual. Vom incheia acorduri pentru prelucrarea datelor cu caracter personal cu toate persoanele imputernicite cu prelucrarea datelor personale, care vor include clauze corespunzatoare, care sa ne asigure ca acestea isi asuma obligatiile de a prelucra datele cu caracter personal (inclusiv obligatia de a le sterge) in acord deplin cu legile aplicabile si ca ofera o protectie adecvata datelor tale cu caracter personal.

DURATA STOCARII
Au fost implementate masuri tehnice si organizatorice pentru a organiza procesul si criteriile prezentate pentru stergerea datelor tale cu caracter personal.

Datele dvs cu caracter personal vor fi pastrate intr-o forma care sa permita identificarea pentru o perioada care nu este mai mult decat este necesara pentru scopurile pentru care sunt prelucrate datele cu caracter personal; datele cu caracter personal pot fi stocate pentru perioade mai indelungate, in masura in care datele cu caracter personal vor fi prelucrate exclusiv in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri stiintifice sau istorice de cercetare sau in scopuri statistice, in conformitate cu legea GDPR, sub rezerva punerii in aplicare a tehnicilor si masurilor impuse de prezentul regulament pentru a proteja drepturile și libertățile dvs.
Datele dvs cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care nu mai sunt necesare, in mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci cand va retrageti consimtamantul (acolo unde este cazul) si nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi sa mai stocam in continuare aceste date.

Cu toate acestea, vom retine datele dvs cu caracter personal, acolo unde este necesar ca noi sa va sustinem sau sa va aparam impotriva oricaror revendicari legale, pana la sfarsitul perioadei relevante de pastrare sau pana cand revendicarile in cauza au fost solutionate.
Vom revizui in mod activ datele cu caracter personal pe care le detinem si le vom sterge in siguranta sau, in unele cazuri, le vom anonimiza, atunci cand nu mai exista o nevoie legala, de afaceri sau de consum.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Sustainable Journeys Concept SRL ia in serios siguranta datelor dvs cu caracter personal si depunem toate eforturile pentru a le securiza impotriva amenintarilor. Pentru acest lucru ne-am asigurat ca acestea sunt protejate de o infrastructura IT si masuri de securitate corespunzatoare.
Daca vom descoperi orice incalcare a datelor cu caracter personal vom informa Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA
Aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in conditiile prevazute de lege:
1. Dreptul de a fi informati. Aveti dreptul sa fiti informati cu privire la datele colectate, la modul in care sunt utilizate, cat timp vor fi pastrate si daca vor fi comunicate altor terte parti.
2. Dreptul la rectificare. Aveti dreptul de a ne solicita rectificarea datelor dvs cu caracter personal. Daca doriti sa faceti acest lucru, va rugam sa ne contactati.
3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”). Aveti dreptul de a solicita din partea noastra stergerea datelor dvs cu caracter personal. Pentru acest lucru va rugam sa ne contactati pentru a lua masuri rezonabile pentru a raspunde solicitarii dvs in conformitate cu cerintele legale. Daca datele cu caracter personal pe care le colectam nu mai sunt necesare in niciun scop si nu trebuie sa le pastram, vom face tot posibilul pentru a le sterge, distruge sau dezidentifica definitiv.
4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii In anumite situatii, aveti dreptul de a ne solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs cu caracter personal.
5. Dreptul la portabilitatea datelor. Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul in care: (a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant; (b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate..
6. Dreptul de a va retrage acordul. Aveti dreptul sa va retrageti acordul in orice moment cu privire la procesarea datelor dvs cu caracter personal de catre noi. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia. Vom opri prelucrarea datelor, cu excepția cazului in care exista motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanei vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
7. Procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri. Cu cateva exceptii, aveti dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Aveti au dreptul ca datele dvs cu caracter personal sa fie procesate cu implicarea umana.

Daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati la adresa office@romanian-journeys.com

Vom analiza fiecare cerere si veti fi informat cu privire la actiunile intreprinse, in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum o luna de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la dvs sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii dvs, veti fi informat cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzatoare a cererii dvs.
In cazul in care veti considera ca nu am reusit sa va solutionam toate cererile sau daca nu sunteti multumiti de raspunsurile noastre, puteti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Puteti, de asemenea, sa apelati la instantele de judecata.

DESPRE NOI
Operatorul responsabil cu prelucrarea datelor dvs cu caracter personal, conform descrierii din prezenta Politica de confidentialitate, este SUSTAINABLE JOURNEYS CONCEPT S.R.L., o societate romaneasca, avand sediul social in B-dul Uverturii nr 83, bl O15, ScA, et 4, ap 14, Sector 6, telefon +40766549216.

AMENDAMENTE LA POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR PERSONALE
Vom revizui din cand in cand aceasta politica pentru a furniza o mai buna protectie a drepturilor si datelor dvs cu caracter personal, si vom publica noua versiune aici, inlocuind desigur versiunea actuala.
Continuand sa accesati sau sa utilizati site-ul nostru https://www.romanian-journeys.com dupa ce aceste modificari devin efective, reprezinta faptul ca sunteti de acord cu politica revizuita.
Va multumim pentru increderea acordata cu privire la datele dvs cu caracter personal si pentru timpul alocat citirii politicii noastre de confidentialitate.
Daca aveti intrebari cu privire la datele dvs cu caracter personal si prelucarea acestora va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Prezenta Politica de confidentialitate se aplica din data de 04.07.2018.