Bike Loft

Solicită rezervare
45 EUR/220 RONmax 3 PersoaneBrașov, România

Căsuța noastră, veche de 250 de ani, a fost primul atelier și magazin de biciclete second hand după comunism. Cu o bicicletă atârnată pe fațadă, era cunoscută de orice biciclist. Am cumpărat-o și am renovat-o păstrându-i farmecul și arhitectura tipică de acum 250 de ani.

Căsuța noastră “homemade” este cu siguranță un loc de care vă veți aminti. Fiind printre puținele case rămasă neatinsă de dezvoltarea ultimilor decenii, păstrează arhitectura simplă a caselor săsești atât de tipice secolului al 18 lea. Partea exterioară a rămas exact așa cum a fost odinioară, dar la interior ne-am jucat cu obiecte și culori, și am creat 3 apartamente, fiecare cu farmecul și tipicul său. Realizate aproape în totalitate de noi, toate spațiile sunt comfortabile și dețin toate facilitățile necesare.

 

Bike Loft

Este unul din cele 3 apartamente care are o intrare separată, direct din curte.

Loftul este desfășurat pe 2 etaje, perfect pentru o escapadă romantică. Totul este realizat manual cu materiale naturale și multe obiecte vechi care și-au găsit locul perfect în acest apartament.

La parter se află livingul și bucătăria open space, precum și o baie spațioasă cu o cadă de lemn ideală pentru o baie relaxantă. Sus, în pod, se află dormitorul luminos cu un pat confortabil.

Curtea interioară este la comun cu celelalte apartamente și este un loc perfect de servit cafeaua.

 

Cartierul este simplu și liniștit, cunoscut pe vremuri Brasovechi.

Ne bucurăm tot timpul să cunoaștem oameni noi. Vă putem oferi toate informațiile de care aveți nevoie despre oraș, zonă, activități, tururi. Putem organiza tururi ghidate atât culturale cât și sportive (bicicletă, ski, parapantă, cățărat, SUP).

Parcare gratuită în fața casei.

Vă punem la dispoziție biciclete de oraș, colț de informații cu hărți, pliante, broșuri.

Aici puteți afla detalii și despre celalalte două apartamente

sau întreaga casă Bike House.

 

 

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
Check-in 12:00Check-out 10:00
CardNumerarTransfer bancar

Criterii ecologice

Atracții
123>