Bike House

Solicită rezervare
140 EUR /680 RON12-14 PersoaneBrașov, România

O cazare în Brasov cu o poveste aparte. Căsuța noastră, veche de 250 de ani, a fost primul atelier și magazin de biciclete second hand după comunism. Cu o bicicletă atârnată pe fațadă, era cunoscută de orice biciclist. Ne plăcea mult căsuța, așa că atunci când am vazut că e de vânzare, nu am mai stat pe gânduri. Am cumpărat-o și am renovat-o păstrându-i farmecul și arhitectura tipică de acum 250 de ani.

Căsuța noastră “homemade” este cu siguranță o cazare în Brasov de care vă veți aminti. Fiind printre puținele case rămasă neatinsă de dezvoltarea ultimilor decenii, păstrează arhitectura simplă a caselor săsești atât de tipice secolului al 18 lea. Partea exterioară a rămas exact așa cum a fost odinioară, dar la interior ne-am jucat cu obiecte și culori, și am creat 3 apartamente, fiecare cu farmecul și tipicul său. Realizate aproape în totalitate de noi, toate spațiile sunt comfortabile și dețin toate facilitățile necesare.

Cartierul este simplu și liniștit, tipic Transilvaniei ca arhitectură. Denumit pe vremuri Brasovechi, s-a dezvoltat de-a lungul străzii Lungi, unind cetatea Kronstadt de satul Bartholomeu, construit în jurul bisericii cu același nume și fiind cea mai veche clădire din Brașov.

Ne bucurăm tot timpul să cunoaștem oameni noi. Vă putem oferi toate informațiile de care aveți nevoie despre oraș, zonă, activități, tururi. Putem organiza tururi ghidate atât culturale cât și sportive (bicicletă, ski, parapantă, cățărat, SUP).

Parcare gratuită în fața casei.

Vă punem la dispoziție biciclete de oraș, colț de informații cu hărți, pliante, broșuri. Curte interioară cu loc de servit cafeaua și grătar.

Apartamentele

Loftul este desfășurat pe 2 etaje, perfect pentru o escapadă romantică. Totul este realizat manual cu materiale naturale și multe obiecte vechi care și-au găsit locul perfect în acest apartament. La parter se află livingul și bucătăria open space, precum și o baie spațioasă cu o cadă de lemn ideală pentru o baie relaxantă. Sus, în pod, se află dormitorul luminos cu un pat confortabil.

Un apartament spațios la parterul casei. Răcoros pe timp de vară și foarte călduros iarna, apartamentul este perfect pentru familii cu copii sau cupluri. Living-ul și locul de luat masa sunt despărțite de dormitor printr-un perete-bibliotecă cu multe cărți și obiecte decorative. Un spațiu de lucru și unul de depozitare completează apartamentul care oferă toate facilitățile necesare atât pentru o vacanță cât și pentru o deplasare de serviciu.

Două dormitoare separate de un living room cu bucătărie și loc de luat masa.  Dacă vă plac culorile, mansardele și mobilierul vesel și colorat, sigur vă va plăcea și acest apartament!

Daca vă doriți o cazare în Brasov cat se poate de specială, Bike House este adresa perfectă!

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
Check-in 12:00Check-out 10:00
CardNumerarTransfer bancar
Engleză

Criterii ecologice

Atracții
123>