Bike Studio

Solicită rezervare
40 EUR/193 RONmax 3 PersoaneBrașov, România

Căsuța noastră, veche de 250 de ani, a fost primul atelier și magazin de biciclete second hand după comunism. Cu o bicicletă atârnată pe fațadă, era cunoscută de orice biciclist. Am cumpărat-o și am renovat-o păstrându-i farmecul și arhitectura tipică de acum 250 de ani.

Căsuța noastră “homemade” este cu siguranță un loc de care vă veți aminti. Fiind printre puținele case rămasă neatinsă de dezvoltarea ultimilor decenii, păstrează arhitectura simplă a caselor săsești atât de tipice secolului al 18 lea. Partea exterioară a rămas exact așa cum a fost odinioară, dar la interior ne-am jucat cu obiecte și culori, și am creat 3 apartamente, fiecare cu farmecul și tipicul său. Realizate aproape în totalitate de noi, toate spațiile sunt comfortabile și dețin toate facilitățile necesare.

Bike Studio

Este unul dintre cele 3 apartamente pe care le-am creat în casa noastră Bike House.
Are o intrare separată chiar de curte, la fel ca și celelalte două apartamente.

Un apartament spațios la parterul casei. Răcoros pe timp de vară și foarte călduros iarna, apartamentul este perfect pentru familii cu copii sau cupluri. Living-ul și locul de luat masa sunt despărțite de dormitor printr-un perete-bibliotecă cu multe cărți și obiecte decorative. Un spațiu de lucru și unul de depozitare completează apartamentul care oferă toate facilitățile necesare atât pentru o vacanță cât și pentru o deplasare de serviciu.

Situat la 15 minute de mers pe jos de Centrul Vechi, acesta are avantajul accesului ușor, curtea interioară a curții, parcare gratuită, piață (2 minute), stație de autobuz (2 minute).

Cartierul este simplu și liniștit, tipic Transilvaniei ca arhitectură. Denumit pe vremuri Brasovechi, s-a dezvoltat de-a lungul străzii Lungi, unind cetatea Kronstadt de satul Bartholomeu, construit în jurul bisericii cu același nume și fiind cea mai veche clădire din Brașov.

Vă punem la dispoziție biciclete de oraș, colț de informații cu hărți, pliante, broșuri.

Aici puteți afla detalii și despre celalalte două apartamente

sau întreaga casă Bike House.

 

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
Check-in 12:00Check-out 10:00
CardNumerarTransfer bancar
Engleză

Criterii ecologice

Atracții
123>