Băile Felix

Info

Staţiunea balneoclimaterică Băile Felix se află în localitatea omonimă din judeţul Bihor, la circa 10 km distanţă de oraşul Oradea şi la 20 km de vama Borş.

În staţiune de poate ajunge şi cu cursele maxi-taxi sau cu taxi-ul, având ca punct de plecare gara CFR Oradea.

Posibilităţile de cazare includ hoteluri, pensiuni şi case de vacanţă.

Descoperă

Aflată într-un decor natural viu colorat în Câmpia Crişurilor, staţiunea balneoclimaterică Băile Felix este locul ideal unde vă puteţi relaxa.

Aici puteţi beneficia de tratamente balneare moderne recomandate pentru diferite afecţiuni. Proprietăţile curative ale apelor termale cunoscute şi folosite de peste un mileniu, sunt baza tratamentelor de aici ce constau în aerosoli, saună, spa sau kinetoterapie. Deschisă pe toată durata anului şi cu o temperatură a apelor cuprinsă între 20⁰C şi 49⁰C, nu este de mirare că Băile Felix este una dintre cele mai vizitate staţiuni din România.

Dacă petreceţi mai multe zile de vacanţă în regiune, puteţi să descoperiţi şi mirificele lacuri cu nuferi şi lotuşi, Rezervaţia Naturală Pârâul Rece, Biserica Ortodoxă din Rontău, Capela de la Haieu sau Biserica de lemn din Brusturi.

Știați că?

Băile Felix este cea mai mare staţiune balneară cu regim permanent din România şi se situează pe locul doi în România, după litoralul Mării Negre, în ceea ce priveşte numărul locurilor de cazare.

Aspecte de conservare

Apele termale din staţiune creează condiţii excelente pentru prezenţa nufărului termal (Nymphaea Lotus Thermalis), unic în Europa şi o relicvă a erei terţiare.

Vremea


sâmbătă
18°C

duminică
23°C

luni
25°C
Activități