Studio Regina Elisabeta

Solicită rezervare
from 30 EUR /140 RON3 PersoaneStr. Principala 316, Axente Sever, Romania

Studio medieval unic în Transilvania la Studio Regina Elisabeta!

Studioul este situat în cadrul cetății fortificate din localitatea Axente Sever și are o cameră de dimensiuni mari și un etaj interior deschis.

În total sunt 3 locuri de cazare, astfel încât este o locație potrivită atât pentru cuplurile care vor să petreacă o vacanță romantică în cetatea Axente Sever, dar și pentru familiile care vor să descopere frumusețile acestor zone.

Baia apartamentului este dotată cu cabină de duș și uscător de păr, iar studioul dispune totodată de frigider și televizor.

Pe lângă toate acestea, poate cea mai importantă caracteristică este priveliștea. Poziționat în vechiul zidul de apărare al cetății din Axente Sever, ferestrele studioului oferă o priveliște unică asupra bisericii fortificate.

Pe timp de noapte, totul capătă amploare, iar biserica luminată oferă un adevărat spectacol.

Noaptea totul prinde amploare, iar biserica luminată oferă un adevărat spectacol. Să nu uităm și curtea interioară a fortificației, un loc perfect pentru a petrece serile de vară. Turiștii pot vizita și turnul cetății, iar priveliștea va rămâne cu siguranță în memoria oricărui vizitator.

În cadrul cetății „Axente Sever” se află și Muzeul Cetății.

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
NumerarTransfer bancar
Engleză

Criterii ecologice