Pastel Chalet

Solicită rezervare
650 RON30 PersoaneDălghiu

Pastel Chalet reprezintă o oază de linişte în Masivul Ciucaş, aflat în judeţul Braşov, la doar 5 km de comuna Vama Buzăului.

Aerul, oamenii, culorile, tradițiile, miresmele şi gusturile se vor împleti în faţa ta pentru a-ţi oferi un sejur de neuitat, departe de tot ce înseamnă agitaţia şi freamătul cotidian. Vei fi binevenit!

Aici se pregăteşte reţeta unei vacanţe de poveste în care toţi oaspeţii se bucură de natură, de linişte şi de relaxare! Acesteia i se adaugă camerele cochete şi confortabile dar si finisajele de calitate. Si nu în ultimul rând, preparatele delicioase pregătite cu ingrediente achiziţionate şi de la producători locali sau obţinute în gradină.

Ce oferă Pastel Chalet?

Pastel Chalet pune la dispoziţie ta 15 camere distribuite în trei corpuri – Chalet Romantic, Chalet Charm, Chalet Cosy, fiecare cu o atmosferă unică. Cele trei corpuri au câte 5 camere, un living şi o terasă.

Vă asigurăm  că la Pastel Chalet nu se rezervă doar o simplă cameră, ci o întreagă experienţă.

În vacanţele petrecute aici oaspeţii se vor putea relaxa în grădină, pe malul pârâului, sau se vor putea bucura de drumeţii în pădure. Se pot face  excursii la Rezervaţia Valea Zimbrilor, la Cascadele Urlătoare sau la cetăţile fortificate din Prejmer şi Hărman.

Alte activităţi care se pot realiza aici  sunt pescuitul sau plimbările cu căruţa trasă de cai la o stână tradiţională.

Copiii se vor bucura în fiecare zi de o atenţie specială. Pentru ei  sunt pregătite multe jocuri antrenante, ateliere de creaţie sau multe poveşti captivante.

Pachetele oferite de Pastel Chalet se adresează atât cuplurilor, cât şi familiilor, dar şi companiilor care doresc să realizeze aici un altfel de team building.

Cost general:

  • 650 RON/camera dublă /noapte pentru pachetul de cazare, mese  (de L-V)
  • 1300 RON camera dublă/ 2 nopţi/ 2 adulţi  (tarif de weekend, include cazare, masă şi activităţi)

Toate pachetele Pastel Chalet pot fi accesate aici.

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
CardNumerarTransfer bancar
Engleză

Criterii ecologice

Atracții