Danube Delta Eco Hostel

Solicită rezervare
+40727555556from 5 -30 EUR/25 -150 RONSulina, România

Construită în urmă cu mai bine de un secol ca o casă pentru pescari, în Sulina, pe insula Prospect, Danube Delta Eco Hostel este o cazare ecologică în Delta Dunarii. Acest loc mirific a fost creat pentru backpackers și persoanele cărora le place să se bucure de natură, viață simplă si practica un turism lent și responsabil.

Ce vă așteaptă la Danube Delta Eco Hostel ?

Pensiunea este mică, are 4 camere (două 6 dormitoare cu stil supraetajat, o cameră cu 4 paturi și o cameră dublă privată).

Toate camerele sunt mobilate simplu, pentru a satisface nevoile de bază ale fiecărui călător.

Există, de asemenea, curte mare pentru camping, care poate găzdui până la 10 persoane.

O bucătărie comună mică, complet utilată este la dispoziția oaspeților, de asemenea, cu cafea, ceai, paste, orez și diverse mirodenii de utilizat. Pe verandă vă puteți relaxa după o zi lungă în hamace.

Hostelul are, de asemenea, 3 spații interioare: un teren mare de campare cu groapa de foc și loc pentru grătar, în timp ce cele din mijloc și din spate sunt pline de struguri și smochine, zone comune.

Hostelul este situat pe partea cealaltă a Dunării, la o plimbare de un minut cu barca de oraș. Acest lucru îi conferă un farmec aparte, deoarece este înconjurat de localnici și nu ai impresia că ești turist.

Sustenabilitate

Cum suntem situați în acea parte a  orașului unde începe natura, încercăm să fim și noi un loc cât mai ecologic. Reciclăm tot ce putem, toaletele și dușurile noastre exterioare sunt simple, curate și bine întreținute, folosim doar produse ecologice pentru curățare. Cumpărăm alimente proaspete, legume, ouă și multe altele fie de pe piața locală. Alteori si de la de la vecinii noștri, susținând astfel afaceri mici și oameni minunați din zonă.

Un alt obiectiv pe care îl avem este să te facem să te îndrăgostești de Delta Dunării, așa cum suntem noi. Organizăm multe tururi în jurul orașului și deltei, inclusiv dar fără a ne limita la mersul pe jos, barca și caiacul, observarea păsărilor, gătitul, mâncarea cu localnicii sau excursiile cu bicicleta. Acestea pot fi de la câteva ore până la câteva zile, pregătite în prealabil sau dacă aveți în minte un tur, vom face tot posibilul să-l punem în practică.

Nu este necesară o ședere minimă pentru pensiunea Eco Delta Delta Dunării. Cu toate acestea, pentru a experimenta cât mai bine delta vă recomandăm să stați cel puțin de 3 nopți.

Observații importante:

  • Pentru a confirma rezervarea dvs. 20% din depunerea nerambursabilă trebuie să se plătească în decurs de 48 de ore după efectuarea rezervării. După această perioadă ne rezervăm dreptul de a anula rezervarea fără notificare;
  • Avem animale de companie (pisici prietenoase și un câine). Dacă aveți alergii, vă rugăm să ne informați;
  •  Animale de companie sunt binevenite, dar va rugăm să aveți grijă de ele. Nu avem sau nu furnizăm nici o facilitate pentru animalul dvs. de companie (boluri, mâncare, etc.). Dacă intenționați să ajungeți cu animalul de companie, informați-ne în prealabil;
  • Suntem prietenoși cu copiii, orice copil de până la 5 ani poate sta gratuit dacă doarme în pat cu părinții.
  • Serviciu de spălătorie disponibil (la cerere)
  • Recomandat pentru: backpackers, călători solo, călători alternativi eco, grupuri.

Aici veți găsi informații despre cum să ajungeți la noi.

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
Check-in 14:00Check-out 12:00
NumerarTransfer bancar
EnglezăGermană

Criterii ecologice