Casa Filip din Sarichioi

Solicită rezervare
de la 290 RON12 PersoaneCasa Filip din Sarichioi, Sarichioi

Casa Filip a fost construită în urmă cu un veac, în vatra satului Sarichioi și la câțiva pași de malul Lacului Razim. Proprietarii au ales să ducă mai departe istoria acestui loc prin conservarea stilului arhitectural lipovenesc, atât de unic şi deosebit. Casa Filip s-a impus astfel ca un exemplu de cazare care susține turismul lent şi responsabil în Dobrogea şi Delta Dunării.

Casa Filip vă pune la dispoziţie trei mici apartamente (şase dormitoare matrimoniale în total). Două apartamente se găsesc în Casa Veche şi unul în mansarda Casei Noi. Capacitatea maximă de cazare este de 12 persoane, excluzând copiii cu vârste sub 4 ani care pot sta gratuit în dormitoarele părinţilor.

Casa Veche

Este cea în care s-au păstrat pereţii din chirpici şi care se bucură de un design interior ce combină detaliile lipoveneşti cu confortul modern. Avantajul celor două apartamente din casa veche este că dispun şi de prispă (terasa exterioară). Capacitatea este de max 4 pers, iar priveliştea este către grădină şi lac.

Casa Nouă

Cele două dormitoare ale mansardei dispun de paturi mai mari decât cele din casa veche. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că livingul şi sauna se află la parterul acestei case noi. Capacitatea este de max 4 pers, iar priveliştea este către grădină şi lac.

Această casă de oaspeţi funcţionează cu circuit închis, deci este necesară rezervarea online şi confirmarea în prealabil.

Noi vom fi onoraţi de vizita voastră şi vă garantăm că veţi avea parte de experienţe autentice şi memorabile. Ambiţia noastră este să ţinem porţile deschise aproape tot anul fiindcă suntem de părere că Dobrogea merită vizitată în orice anotimp.

Rezervări

Pentru rezervări vă rugăm să verificaţi disponibilitatea AICI şi să ne contactaţi accesând butonul “Solicită rezervare” de mai sus.

Şederea minimă este de trei nopți indiferent de sezon, iar la tariful de cazare se adaugă un supliment obligatoriu de demipensiune (mic dejun și cină).

Începând cu SEZONUL 2020, un sejur la căsuţa noastră de oaspeţi poate fi :

  • scurt (3 nopţi de cazare cu check-in luni şi check-out joi / check-in joi şi check-out duminică)
  •  lung (6 nopţi de cazare cu check-in luni şi check-out duminică).

În funcţie de durata şi perioada sejurului tarifele pot varia:

  • High Season (1 iun -30 aug) între 100-120 EUR / apartament / noapte
  • After Season (31 aug -22 noi) între 80-100 EUR / apartament / noapte

AICI puteti vedea in detaliu oferta pentru sejurul 2020.

Detalii importante:

  • Tariful reprezintă taxa de rezervare a unui apartament pe noapte. Veţi beneficia de o reducere de 5% pentru rezervarea celor două apartamente din casa veche.  Pentru rezervarea tuturor celor trei apartamente (două în casa veche şi unul în mansarda casei noi) se acordă o reducere de 10%.
  • Capacitatea maximă a unui apartament este de 4 persoane. Copiii cu vârste sub 4 ani pot sta gratuit în dormitoarele părinţilor, cu menţiunea că nu dispunem de pătuţuri pentru copii.
  • La tariful de cazare se adaugă suplimentul obligatoriu de demipensiune (mic dejun şi cina) în valoare de 30 €/adult/zi şi 15 €/copil (4-14 ani)/zi. Copiii (0-4 ani) beneficiază de gratuitate. Mesele includ trei feluri de mâncare: aperitiv (platou), fel principal (meniul zilei) şi desert făcut în casă. Suplimentul se va achita direct în locaţie, la check-out, alături de alte produse din restaurant (sucuri, băuturi alcoolice, şamd).

Casa Filip a primit trofeul pentru secţiunea dedicată restaurării, reabilitării şi reconversiei. Acestuia i s-a adaugat si premiul special al preşedintelui OAR Dobrogea la Anuala de Arhitectură(Constanța, 19 noiembrie 2019).

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
Check-in 14.00Check-out 10.00
NumerarTransfer bancar
EnglezăRusă

Criterii ecologice