Excursia de 9 ore in Delta Dunarii

Solicită rezervare
15 Mai 2020 - 01 Noiembrie 20200743609626200 RON / pers - prinz inclus Strada Isaccei 2, Tulcea, România

Excursie cu urmatorul itinerar:

Tulcea – Brat Tulcea – canal Sulina ,pe linga localitatile : Partizani – Vulturu – Maliuc – Gorgova – de aici intram pe canalul natural 22 pina în satul pescarilor Mila 23 – stop pentru prinz la localnici și plecare spre Tulcea cu urmatorul itinerar : Mila 23 – canal Olguta – canal Sontea – pe linga lacurile Fortuna și Baclanesti – Cot Candura – pe linga lacul Nebunu – (zona strict protejata) – canal Sireasa – canal Periteasca – canal Sireasa – canal 36 – Brat Tulcea – Tulcea.

 

Meniu:

Rasol de peste cu cartofi natur și mujdei de usturoi ,ciorba de peste, peste prajit, tuica, vin, apa. în cazul în care sunt personae care nu maninca peste sau vegetarieni,se poate rezolva cu conditia unei notificari prealabile.

Pret : 50 EURO pers. – prinz inclus

 

Ce este inclus:

Permisul de acces în Delta Dunării este NOMINAL, OBLIGATORIU și este INCLUS !

Va multumim pentru ca ne-ati ales și va dorim o excursie frumoasa!

 

Pina la noi reglementari legate de Starea de Alerta sau alte Hotariri ale Guvernului,vom face excursiile cu grupuri de maxim 6 persoane (fata de capacitatea de 12 persoane a ambarcatiunii) si vom asigura conditii ideala de igiena atit pe ambarcatiuni cit si la locatiile unde se va servi masa. Va multumim pentru intelegere si va asteptam!