Experienţe

Fenomenul călătoriilor responsabile şi ecologice a devenit din ce în ce mai popular, aşa că ne-am gândit că ar fi minunat să le oferim turiştilor ocazia să descopere România în acest mod alături de voi, oamenii pasionaţi, care vă desfăşuraţi activitatea cu impact minim asupra mediului.
Prin natura activităţilor propuse de voi (călărie, caiac, canoe, tururi culturale etc.), puteţi contribui la un turism lent, cu o amprentă ecologică redusă, şi puteţi oferi în acelaşi timp vizitatorilor experienţe de neuitat.

Tururile culturale trebuie să se desfăşoare cu o protecţie maximă asupra patrimoniului, atât material cât şi imaterial, inclusiv  în ceea ce privește stilul de viaţă şi a obiceiurile comunităţilor locale.

Vă punem la dispoziție platforma cea mai potrivită de promovare de care aveți nevoie, astfel încât un public numeros să aibă acces la experiențele pe care le oferiți.

Alătură-te turismului responsabil!

*Prelucrarea profilului poate dura până la 5 zile lucrătoare, însă ne rezervăm dreptul de a face selecţia finală a experienţelor care vor fi afişate pe site, indiferent de pachetul ales.