Bistriţa Central Apartments

Solicită rezervare
from 32 EUR / 150 RON9 PersoaneStrada Nicolae Titulescu 20, Bistrița, România

Central Apartments este situat în centrul vechi al oraşului Bistriţa, la doar 250 m de Primărie şi Biserica evanghelică, într-o clădire monument istoric din sec. al XVIII lea, recent renovată.

Cele 3 apartamente, două la etaj şi unul la parter, sunt dotate fiecare cu bucătărie proprie, complet utilate, baie, TV cu ecran plat, Wi-fi. Capacitatea apartamentelor este de două, trei sau patru locuri. 

Fiecare apartament dispune de o mică terasă, iar apartamentul de la parter dispune de acces în grădină.

Parcare gratuită pe strada Nicolae Titulescu.

Întreaga stradă Nicolae Titulescu, cunoscută şi sub denumirea populară de Strada Armenească, este împânzită de clădiri cu bolţi cu intrări carosabile boltite în stilul secolelor XV-XVI, multe purtând însemne ale diferitelor bresle, precum cea a măcelarilor sau a fierarilor.

Atracţii

În apropiere de Central Apartments se află cele mai importante obiective turistice din Bistriţa, printre care: Biserica Evanghelică, Piaţa Centrală cu ansamblul “Sugălete”, Casa Argintarului, Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc”, Turnul Dogarilor, etc.

Pe lângă atracţiile din oraş, în apropiere de Bistriţa, la 42 km se află o zonă minunată de agrement, Lacul Colibiţa. Tot la 42 km distanţă de oraş se află şi staţiunea balneoclimaterică Sângeorz-Băi. La doar 2 ore distanţă de Bistriţa puteţi explora Parcul Naţional Munţii Rodnei.

Reghin este la 42 km de Central Apartments. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca, situat la 72 km.

Proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
Check-in 14:00-20:00Check-out 10:00-12:00
NumerarTransfer bancar
Engleză

Criterii ecologice