Tur gratuit București: Monarhie vs Comunism

Solicită rezervare
14 July 2020 17:00 - 30 September 2020 19:30+40771093033free tour - tips are appreciatedBucurești Strada Benjamin Franklin 10, București 030167, România

Acest tur gratuit vă duce la cele mai faimoase obiective turistice din București și vă va spune cum orașul a fost martorul schimbării regimurilor politice de la Monarhie la Comunism.

Perioada Regatului Român din secolul al XIX-lea a dus la construirea splendidelor structuri Belle Epoque. Sunt în picioare pe Bulevardul Victoria, prima stradă din lume luminată cu lămpi cu ulei și strada pe care turul gratuit o va explora.
Datorită acestor influențe, Bucureștiul a devenit cunoscut sub numele de „Micul Paris”. Din păcate, Bucureștiul a fost puternic bombardat în Al Doilea Război Mondial, zguduit de cutremure majore și a ajuns în cele din urmă sub Cortina de Fier timp de aproape 50 de ani.
În a doua parte a secolului XX „orașul bucuriei” a fost înconjurat de opresiune, teroare și foame sub unul dintre cele mai stricte regimuri comuniste din Europa.
În fața Palatului intimidant al Parlamentului, veți afla cum a fost construită sub comunism a doua cea mai mare clădire administrativă din lume și de ce.
Apoi veți retrăi Revoluția românească stând în piața în care s-a vărsat cel mai mult sânge în decembrie 1989, care a culminat cu moartea unui dictator.
Călătorește așa cum vrei tu și nu doar vizita orașul, ci trăiește orașul cu tururile gratuite  BTrip București. Totul are o poveste fascinantă dacă este spusă de persoana potrivită!
Turul este realizat în limba engleză.