O zi în rezervația de zimbri de la Acriș

Solicită rezervare
Ianuarie - Decembrie+4072813236665 EuroBrasov Acriș 507246, România

O zi ploioasă în Braşov? Nu vă faceți griji, avem turul potrivit pentru dumneavoastră. La doar 40 de kilometri distanță de Braşov, în micuțul sat Acriș din comuna Vama Buzăului, puteți descoperi rezervația de zimbri.

Deschisă în anul 2008, rezervația găzduieşte mai mulți zimbri care împart spațiul cu câteva căprioare şi cerbi. Pe o suprafață de aproximativ 12 hectare puteți vedea aceste animale maiestuoase care se hrănesc sau își petrec timpul plimbându-se.

Ultimul zimbru european sălbatic a fost ucis în 1919 în Polonia, iar din 1965 acest animal este considerat o specie pe cale de dispariție.

 

Program

Dimineață, ghidul vă va prelua de la cazarea dumneavoastră din Braşov şi vă va duce în satul Acriș, la rezervația de zimbri.

După ce ați făcut un tur al rezervației, următoarea oprire va fi la cascada Urlătoarea, situată în pădure, în apropierea satului. La final, veți avea un prânz binemeritat la o gospodărie locală, Gazdele vă vor pregăti o masă cu trei feluri de mâncare din produse locale.

Dacă sunteți amatori de dulcețuri, gazdele vă vor arăta pivniţa lor unde păstrează de obicei dulcețuri de casă și siropuri din fructe de pădure culese chiar din zonă.

După prânz veți fi duși înapoi la cazarea dvs din Brașov.

Tur organizat de Outdoor Holidays în limba engleză.