Excursia de 7 ore in Delta Dunarii

Solicită rezervare
15 Mai 2020 - 31 Octombrie 20200743609626180 RON / pers. - Prinz inclusTulcea Strada Isaccei 2, Tulcea, România

Excursie cu urmatorul itinerar:

Tulcea – Brat Tulcea – canal 36 – canal Sireasa – canal Periteasca – pe linga lacul“Nebunu”(zona strict protejata) – canal Sontea – cot Candura – canal Sontea Noua – pe linga lacul Pintilie – prin spatele lacului Nebunu cu iesirela punct“Scaunele” – stop pentru prinz traditional la pescari, pe malul canalului – canal Periteasca – canal Sireasa – canal Nord Sireasa – pe linga lacul “Cu Cotete” – canal Trofilca – canal36 – Brat Tulcea – Tulcea.

Meniu:

Rasol de peste cu cartofi natur și mujdei de usturoi ,ciorba de peste, peste prajit, tuica, vin, apa. în cazul în care sunt personae care nu maninca peste sau vegetarieni,se poate rezolva cu conditia unei notificari prealabile.

Pret : 40 EURO pers. – prinz inclus

Ce este inclus:

Permisul de acces în Delta Dunării este NOMINAL, OBLIGATORIU și este INCLUS !

Pana la noi reglementari legate de Starea de Alerta sau alte Hotariri ale Guvernului,vom face excursiile cu grupuri de maxim 6 persoane ( fata de capacitatea de 12 persoane a ambarcatiunii) si vom asigura conditii ideala de igiena atit pe ambarcatiuni cit si la locatiile unde se va servi masa. Va multumim pentru intelegere si va asteptam!