Studio Regina Maria

Solicită rezervare
From 30 EUR /140 RON3 PersoanePrincipala 316, Axente Sever, Romania

O cazare inedita in Axente Sever! Încercaţi o experiență unică: petreceţi noaptea într-o cetate de peste 700 de ani din Transilvania!

Studioul Regina Maria este o cazare deosebită ce se află în cadrul cetății fortificate din localitatea Axente Sever. Acesta dispune de o camera de dimensiuni mari și un etaj interior deschis.

Studioul poate găzdui 3 persoane fiind potrivit atât pentru cuplurile care vor să petreacă o vacanță romantică în cetatea Axente Sever, cât și pentru familiile care vor să descopere frusețiile acestor zone.

Baia apartamentului este dotată cu cabină de duș și uscător de păr, iar studioul dispune totodată de frigider și televizor.

Cea mai importantă caracteristică este însă priveliștea: deși studioul se află, tehnic vorbind, în zidul de apărare al vechii cetăți din Axente Sever, ferestrele acestuia oferă o priveliște relaxantă asupra bisericii fortificate din cadrul cetății.

Pe timp de noapte, totul prinde amploare, iar biserica luminată oferă un adevărat spectacol. Si curtea interioară a fortificației devine un loc perfect pentru a petrece serile de vară.

În cadrul cetății „Axente Sever” se află și Muzeul Cetății. Turiștii nostri pot vizita și turnul cetății, iar priveliștea  va rămâne cu siguranță în memoria oricărui vizitator.

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
NumerarTransfer bancar
Engleză

Criterii ecologice