Studio Oberth

Solicită rezervare
from 30 EUR / 145 RON2 PersoanePiaţa Regele Ferdinand I 16, Mediaș, România

Studio cu priveliște spre Turnul Trompeților, aflat exact în centrul orașului Mediaș!

„Studio Oberth” dispune de un dormitor mare cu pat dublu matrimonial, ideal pentru cuplurile care vor să exploreze Mediașul, Sibiul și Sighișoara. Apartamentul este amenajat într-o clădire de patrimoniu istoric, construită la începutul anilor 1700. Acesta dispune de o priveliște minunată asupra centrului medieval al orașului.

Dormitorul dotat cu televizor dispune pe lângă patul de două persoane și o canapea extensibilă.  Bucătăria este echipată cu plită electrică, filtrul de cafea, frigiderul, vesela, tacâmurile și loc de servit masa.  Aceasta face ca această locație să fie potrivită și pentru turiștii care călătoresc împreună cu copiii.

În imediata apropiere a studioului se găsesc mai multe restaurante și bistrouri care păstrează farmecul Mediașului medieval. Totodata, mai multe magazine alimentare se află la o distanță foarte mică de mers pe jos.

Stațiunea balneară Bazna este la 18 km de Mediaș. Gara din Mediaș se află la 1 km de proprietate iar orașul Sibiu și Sighișoara se află la o distanță de aproximativ 40 de km.

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
NumerarTransfer bancar
Engleză

Criterii ecologice