Studio Mihai I

Solicită rezervare
for 30 EUR/140 RON4 PersoaneStr. Principala 316, Axente Sever, Romania

O cazare inedită în Axente Sever. Încercaţi o experiență unică: petreceţi noaptea într-o cetate de peste 700 de ani din Transilvania

Liniște, relaxare, istorie și tradiție la Studio Mihai I!

Aflat în cadrul cetății fortificate din Axente Sever, studioul dispune de o cameră de dimensiuni mari cu un etaj interior deschis.

Cele 4 locuri de cazare sunt perfecte pentru cuplurile care vor să-și petreacă o minivacanță într-una dintre cele mai frumoase cetăți fortificate din Transilvania.

Baia apartamentului este dotată cu cabină de duș și uscător de păr, iar studioul dispune totodată de frigider și televizor.

Pe lângă toate acestea, poate cea mai importantă caracteristică este priveliștea. Poziționat în vechiul zidul de apărare al cetății din Axente Sever, ferestrele studioului oferă o priveliște unică asupra bisericii fortificate.

Noaptea totul prinde amploare, iar biserica luminată oferă un adevărat spectacol. Să nu uităm și curtea interioară a fortificației, un loc perfect pentru a petrece serile de vară. Turiștii pot vizita și turnul cetății, iar priveliștea va rămâne cu siguranță în memoria oricărui vizitator.

În cadrul cetății „Axente Sever” se află și Muzeul Cetății.

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
NumerarTransfer bancar
Engleză

Criterii ecologice