Cazare în fortificaţia de la Axente Sever

Solicită rezervare
from 30 EUR /140 RON3-4 PersoaneStr. Principala 316, Axente Sever, Romania

Descoperă cum e să petreci o noapte într-o biserică fortificată.

O cazare inedită în Axente Sever. Încercaţi o experiență unică: petreceţi noaptea într-o cetate de peste 700 de ani din Transilvania!

În cadrul cetății fortificate din localitatea Axente Sever  veți descoperi 4 camere studio realizate în zidul de fortificație a cetății.

Fiecare studio are o cameră de dimensiuni mari și un etaj interior deschis și poate găzdui 3 (Studio Carol I, Studio Regina Maria, Studio Regina Elisabeta) sau 4 persoane (Studio Mihai I).

Este o locație potrivită atât pentru cuplurile care vor să petreacă o vacanță romantică în cetatea Axente Sever, dar și pentru familiile cu copii.

Băile sunt dotate fiecare cu cabină de duș și uscător de păr, iar fiecare studio dispune totodată de frigider și televizor.

Pe lângă toate acestea, poate cea mai importantă caracteristică este priveliștea. Poziționate în vechiul zid de apărare al cetății din Axente Sever, ferestrele oferă o priveliște unică asupra bisericii fortificate.

Noaptea totul prinde amploare, iar biserica luminată oferă un adevărat spectacol. Să nu uităm și curtea interioară a fortificației, un loc perfect pentru a petrece serile de vară. Turiștii pot vizita și turnul cetății, iar priveliștea va rămâne cu siguranță în memoria oricărui vizitator.

În cadrul cetății „Axente Sever” se află și Muzeul Cetății.

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
NumerarTransfer bancar
EnglezăGermană

Criterii ecologice