Apartment Ferdinand

Solicită rezervare
from 30 EUR /140 RON4 PersoanePiaţa Regele Ferdinand I 16, Mediaș, România

Descoperă „Apartment Ferdinand”, o cazare deosebită chiar în centrul orașului Mediaș!

„Apartment Ferdinand” dispune de două camere, ambele cu vedere spre centrul vechi al orașului. Acesta  face parte dintr-o clădire de patrimoniu istoric construită la începutul anilor 1700.

Primul dormitor este compus din pat dublu matrimonial, bibliotecă, dulap, televizor și zonă de relaxare. Grație construcției cu ziduri groase, apartamentul este foarte călduros iarna și foarte plăcut în zilele calde de vară.

Cel de-al doilea dormitor dotat cu canapea extensibilă și televizor fac ca „Apartment Ferdinand” să fie locul ideal pentru concediile împreună cu familia sau pentru mai multe cupluri de adulți. La cerere se poate instala și un pat suplimentar.

„Apartment Ferdinand” are și bucătărie dotată cu plită electrică, filtru de cafea, frigider, veselă, tacâmuri și loc de servit masa dar și de baie dotată cu cabină de duș.

In imediata apropiere se găsesc mai multe restaurante și bistrouri care păstrează farmecul Mediașului medieval. Totodată, mai multe magazine alimentare se află la o distanță foarte mică de mers pe jos.

Stațiunea balneară Bazna este la 18 km de Mediaș, iar Sibiu și Sighișoara la aproximativ 40 km. Gara din Mediaș se află la 1 km de proprietate iar orașul Sibiu și Sighișoara se află la o distanță de aproximativ 40 de km.

Facilități

Recomandat pentru familiiAnimale de companieAcces facil pentru persoanele cu dizabilităţi
Numerar
Engleză

Criterii ecologice