Termeni si conditii pentru afaceri

 

Termeni si conditii pentru afacerile publicate pe platforma Romanian Journeys.

 

Sustainable Journeys Concept SRL pune la dispozitie o platforma online de promovare pentru proprietarii de cazari turistice, de localuri, de afaceri in turism si organizatorii de evenimente pentru a le facilita acestora conexiunea cu turistii (“Servicii”).

 

Serviciile oferite de Sustainable Journeys Concept SRL sunt accesibile prin intermediul platformei online www.romanian-journeys.com (“Site”).

 

Prin utilizarea Site-ului, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare (“Termeni si conditii”), indiferent daca sunteti sau nu utilizator inregistrat pe site. Acesti termeni guverneaza accesul si utilizarea site-ului si serviciilor.

 

Accesand site-ul web, vizitand-ul si utilizand-ul recunoasteti si sunteti de acord sa cititi, sa intelegeti si sa fiti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai jos (inclusiv confidentialitate si cookie-uri).

 

Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni, nu aveti dreptul să obtineti informatii sau sa continuati sa utilizati Site-ul sau Serviciile. Nerespectarea acestor Termeni si folosirea Site-ului poate duce la sanctiuni civile si penale.

 

Aceste pagini, continutul si structura lor sunt detinute, operate si furnizate de Sustainable Journeys Concept SRL (“Sustainable Journeys Concept SRL”, “Romanian Journeys”, “noi”, “noi”, “nostru”) si sunt furnizate numai pentru uz personal, necomercial, in conformitate cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

 

1. Termeni cheie

 

“Calator” inseamna un utilizator care solicita oricarui proprietar o rezervare prin intermediul Site-ului sau al Serviciilor.

 

Termenii “noi”, “noi”, “nostru”, “Romanian Journeys” si “Sustainable Journeys Concept SRL” se refera la Sustainable Journeys Concept SRL (CUI 38026474), o societate cu sediu social in Bucuresti, sector 6, Romania.

 

“Proprietar de cazare turistica” sau “Structura de cazare turistica” inseamna proprietarul unui spatiu de cazare (de exemplu, hoteluri, pensiuni, cămine, case de vacanță, camping, apartamente private care îndeplinesc specificatiile din “Criterii ecologice si durabile”).

 

“Proprietar de local” sau “local” inseamna proprietarul unui local (de ex restaurant, ceainarie, cafenea, bar/pub).

 

“Prestator de servicii turistice” sau “experienta” inseamna proprietarul unei afaceri in turism (de exemplu ghid, firma inchiriere de echipament sportiv, organizator excursii, agentie de incoming,etc).

 

“Organizator de evenimente” sau “eveniment” inseamna un organizator de evenimente.

 

“Clienti” se refera la “Structura de cazare turistica”, “Proprietar de local”, “Proprietar de servicii turistice” si “Organizator eveniment”.

 

“Afisare” inseamna ca o structura de cazare turistica, un local, o experienta sau un eveniment  este publicat prin intermediul site-ului si al serviciilor.

 

“Utilizator” inseamna o persoana care încheie procesul de înregistrare al unui cont Romanian Journeys, fie Calator sau Client.

 

“Continut” inseamna text, grafica, imagini, muzica, software, audio, video, informatii sau alte materiale.

 

“Conversatie” inseamna setul de mesaje trimise intre Calatori si Clienti prin intermediul Site-ului (de exemplu, solicitarea de rezervare, solicitarea de conversație, întrebările, răspunsurile sau alte mesaje).

 

“Plata online” inseamna serviciul online de plata securizat oferit de platforma Romanian Journeys si asigurat de “Netopia MobilPay” prin intermediul careia Clientii pot plati pentru pachetul ales de promovare, introducand detaliile cardului de credit in urma accesarii linkului securizat de plata primit pe email dupa completarea formularului de inscriere a afacerii pe site.

 

2. Scop

 

Prin intermediul site-ului se pune la dispozitia proprietarilor de cazari turistice, in mod special de cazari durabile (de exemplu, hoteluri bio, ferme ecologice, pensiuni agroturistice ecologice, case de vacanţă ecologice, campinguri etc), de localuri, de servicii turistice si organizatorilor de evenimente, o platformă online care le permite acestora să isi promoveze afacerile publicului interesat de calatorii durabile.

 

Desigur ca in furnizarea serviciilor noastre vom fi atenti la cele mai mici detalii, insa nu putem verifica si nu putem garanta faptul ca toate informatiile sunt exacte, complete sau corecte si nici nu putem fi considerati responsabili pentru vreo eroare (inclusiv erori evidente si de tipar), intrerupere (indiferent daca este provocata de defectiuni, reparatii, actualizari sau activitati de mentenanta -temporare si/sau partiale- ale platformei noastre online sau in alt mod), informatii inexacte, false sau neadevarate sau pentru informatii necomunicate.

 

3. Înregistrarea contului

 

Pentru a accesa anumite caracteristici ale Site-ului, precum si pentru a crea un anunt (cum ar fi crearea paginii dedicate propriei structuri de cazare, a unui local, a unei experiente sau eveniment), Clientii trebuie sa isi creeze un cont de utilizator pe romanian-journeys.com/autentificare.

 

Pe parcursul procesului de inregistrare Clientul trebuie sa furnizeze informatii corecte, complete si actuale. Sustainable Journeys Concept SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau de a  anula contul unui Client in cazul in care orice informatii furnizate in timpul procesului de inregistrare sau ulterior acestuia, se dovedesc a fi inexacte, depasite sau incomplete.

 

Clientii sunt responsabili pentru protejarea parolei si a nu o divulga niciunui tert si isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru orice activitati sau actiuni legate de Contul Romanian Journeys, indiferent daca au autorizat sau nu astfel de activitati sau actiuni. In cazul utilizarii neautorizate a contului, vor trebui sa notifice imediat Sustainable Journeys Concept SRL cu privire la acest fapt.

 

4.1 Condiţii generale de utilizare pentru Clienti

 

4.1.1. pentru Structurile de cazare turistica.

 

Pentru a publica pe Site, Structura de cazare turistica trebuie sa indeplineasca cel putin 3 din urmatoarele criterii ecologice si durabile:

 

 • Oferim informatii despre modalitatile de transport in comun spre unitatea de cazare.

 

 • Inchiriem/Facilitam mijloace de agrement nemotorizate (biciclete, carute …)

 

 • Selectam si reciclam gunoiului menajer

 

 • Oferim posibilitati de reciclare si selectare a gunoiului pentru oaspeti

 

 • Folosim produse de curatare ecologice

 

 • Folosim solutii eficiente din punct de vedere energetic: consum redus de electricitate prin echipamente clasa A+, becuri cu consum redus, panouri solare, fotovoltaice, uscarea rufelor la soare,…

 

 • Avem instalatii cu consum de apa redus (toalete, robinete,…

 

 • Informam si incurajam oaspetii despre posibilitatea reutilizarii prosoapelor/lenjeriei de pat

 

 • Reducem consumul de apa prin: colectarea apei de ploaie, detinerea unei fantani etc

 

 • Unitatea de cazare se incadreaza in arhitectura locala

 

 • Unitatii de cazare i-au fost conservate aspectul exterior si/sau interior

 

 • La constructia cladirii au fost folosite materiale naturale/ecologice

 

 • Asiguram materiale promotionale despre traditiile locale, mesteri populari si incurajam achizitia de obiecte si suveniruri mesterite local

 

 • Folosim produse locale sau din gradina proprie in bucatarie

 

 • Am angajat/colaboram cu personal local

 

 • Suntem implicati in proiecte locale/regionale de conservare a naturii si a culturii.

 

Structurile de cazare turistica care îndeplinesc cel puțin 3 din aceste conditii isi pot publica datele cu privire la structura de cazare pe Site. Ne rezervam dreptul de a face selectia finala a structurilor de cazare care vor fi afisate pe Site, indiferent daca indeplineste numarul minim de criterii ecologice si durabile.

 

Criteriile ecologice si durabile selectate de catre fiecare structura de cazare sunt atribuite pe propria răspundere, Sustainable Journeys Concept SRL nefiind responsabila de validitatea acestora, iar acestea vor aparea pe pagina fiecarei structurii de cazare turistica ce se afiseaza pe Site.

 

4.1.2 pentru Proprietarii de localuri iata criteriile ecologice şi/sau durabile:

 

 • Folosirea si promovarea produselor alimentare romanesti si sezoniere.

 

 • Propunerea de meniuri vegetariene si/sau vegane.

 

 • Servirea de peste pescuit responsabil.

 

 • Aprovizionarea cu produse din comertul echitabil (cafea, ceai etc.).

 

 • Reducerea risipei alimentare (donatii la case de batrani, oameni ai strazii etc.).

 

 • Reducere, Reutilizare, Reciclare (selectarea gunoiului menajer biodegradabil si colectionarea uleiului utilizat; folosirea de produse de curatenie ecologice; folosirea de prosoape textile reutilizabile în locul servetelelor de hartie, decor cu mobilier reconditionat etc.).

 

 • Imbunatatirea eficientei energetice si gestionarea consumului de apa.

 

 • Sprijinirea comunitatilor locale.

 

Aceste criterii sunt orientative si dorim ca localul sa se poata identifica cu câteva dintre acestea. Ne rezervam dreptul de a face selectia finala a localurilor care vor fi afisate pe Site.

 

Criteriile ecologice si durabile cu care se identifica fiecare local sunt atestate pe propria răspundere, Sustainable Journeys Concept SRL nefiind responsabila de validitatea acestora.

 

4.1.3. pentru Prestatorii de servicii turistice.

 

Prestatorii de servicii turistice ar trebui sa tina cont ca afacerile lor sa se desfasoare cu o protectie maxima asupra patrimoniului, atat material cat si imaterial, inclusiv stilul de viata si obiceiurile comunitatilor locale. Prin natura activitatilor propuse, acestia pot contribui la un turism lent, cu o amprenta ecologica redusa si sa ofere in acelasi timp vizitatorilor experiente de neuitat.

 

Ne adresam ghizilor independenti, agentiilor de incoming, firmelor de inchirieri echipamente sportive, organizatorilor de tururi sau de calatorii si experiente si nu numai.

 

Ne rezervam dreptul de a face selectia finala a serviciilor turistice care vor fi afisate pe Site.

 

4.1.4. Pentru organizatorii de evenimente: sunt binevenite evenimente culturale, festivaluri si targuri competitii sportive si chiar evenimente gastronomice, evenimentele care ajuta la dezvoltarea unei comunitati sau sunt catalizatoare ale concretizării unei imagini turistice ale unei destinații.

 

Ne rezervam dreptul de a face selectia finala a evenimentelor care vor fi afisate pe Site.

 

4.2. Afisarea pe platforma online Romanian Journeys (“Site”)

 

4.2.1. afisarea pe Site a unei Structuri de cazare turistica

 

Structura de cazare turistica care are cel puțin 3 din criteriile enumerate in sectiunea Criterii ecologice si durabile poate publica pe platforma online Romanian Journeys o pagina dedicata structurii sale de cazare si pagini dedicate initiativelor sale ecologice si ofertelor speciale.

 

Pentru a crea pagina dedicata structurii de cazare, proprietarul de cazare trebuie sa se inregistreze ca Utilizator (asa cum s-a explicat in sectiunea „Inregistrarea contului”), alegand tipul de pachet pentru care urmeaza sa fie semnat un contract cu Sustainable Journeys Concept SRL introducand in formularul de inscriere toate informațiile cu privire la Structura de cazare turistica, inclusiv locul, serviciile, caracteristicile ecologice si durabile, disponibilitatea si prețul (incluzând toate taxele).

 

Structura de cazare turistica poate alege unul dintre urmatoarele pachete pentru a colabora cu Sustainable Journeys Concept SRL si pentru a-şi publica structura de cazare pe Site:

 

A) BASIC (gratuit un an de la prima inscriere pe Site) pentru afisare gratuita pe 3 pagini ale Site-ului (inclusiv pagina individuala a cazarii), o descriere a structurii de cazare de maxim 100 cuvinte si posibilitatea urcarii a doua fotografii, suport pe email; abonament valabil un an de la prima inscriere pe Site urmand ca apoi costul pachetului sa fie de 500 lei daca structura de cazare doreste in continuare afisarea pe Site in acesti termeni. Daca structura de cazare doreste sa acceseze un alt pachet (Pro sau Plus) inainte de expirarea primului an de la inscriere, atunci o poate face fie contactand un reprezentat Romanian Journeys, fie completand un nou formular de inscriere.

 

B) PRO (abonament anual de 950 RON platibil inainte de afisarea pe Site) pentru afisarea pe cat mai multe pagini ale Site-ului (inclusiv pagina individuala a cazarii), afisarea in topul cautarilor, o descriere a structurii de cazare de maxim 300 cuvinte, posibilitatea urcarii a 6 fotografii, suport pe email, promovarea lunara a unitatii de cazare prin intermediul conturilor retelelor de socializare Romanian Journeys (Facebook, Instagram, Twitter) si newsletter Romanian Journeys.

 

C) PLUS (abonament anual de 1250 RON platibil inainte de afisarea pe Site) pentru afisarea pe toate paginile ale Site-ului (inclusiv pagina individuala a cazarii), afisarea pe prima pagina a Site-ului in categoria de “Cazari recomandate” si in topul cautarilor, o descriere a structurii de cazare de maxim 400 de cuvinte, posibilitatea urcarii a 10 fotografii, suport pe email, promovarea lunara a unitatii de cazare si a ofertelor acesteia prin intermediul conturilor retelelor de socializare ale Romanian Journeys (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest), newsletter Romanian Journeys si alte canale dedicate.

 

Pentru modificari ulterioare de continut (modificari de preturi, de criterii etc) proprietarii de cazari vor trebui sa se adreseze reprezentatilor Romanian Journeys via email.

 

4.2.2. Afişarea pe Site a Localurilor

 

Pentru proprietarii de localuri care considera ca se regasesc in cateva din criteriile  ecologice si/sau durabile enuntate la 4.1.b pot publica pe platforma online Romanian Journeys o pagina dedicata localului sau.

 

Pentru a crea aceasta pagina, Proprietarul de local trebuie sa se înregistreze ca Utilizator (asa cum s-a explicat in sectiunea „Inregistrarea contului”), alegand tipul de pachet pentru care urmeaza sa fie semnat un contract cu Sustainable Journeys Concept SRL, introducand in formularul de inscriere toate informatiile cu privire la local, inclusiv locul, serviciile, specificul localului, disponibilitatea si pretul (incluzand toate taxele).

 

Proprietarul de local poate alege unul dintre urmatoarele pachete pentru a colabora cu Sustainable Journeys Concept SRL si pentru a-si publica structura de cazare pe platforma Romanian Journeys:

 

A) BASIC (gratuit un an de la prima inscriere pe Site) pentru afişare gratuita pe 3 pagini ale Site-ului (inclusiv pagina individuala a localului), o descriere a localului de maxim 100 cuvinte si posibilitatea urcarii a doua fotografii, suport pe email; abonament valabil un an de la prima inscriere pe site urmand ca apoi costul pachetului sa fie de 500 lei daca localul doreste in continuare afisarea pe Site in acesti termeni. Daca localul doreste sa acceseze un alt pachet (Pro) inainte de expirarea primului an de la inscriere, atunci o poate face fie contactand un reprezentat Romanian Journeys, fie completand un nou formular de inscriere.

 

B) PRO (abonament anual de 1000 RON platibil inainte de afisarea pe Site) pentru afisare pe toate paginile Site-ului (inclusiv pagina individuala a localului), afisarea in topul cautarilor, o descriere a localului de maxim de 300 cuvinte, posibilitatea urcarii a 5 fotografii, suport pe email, promovarea lunara a localului si a ofertelor acestuia prin intermediul conturilor retelelor de socializare ale Romanian Journeys (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest), newsletter Romanian Journeys si alte canale dedicate.

 

Pentru modificari ulterioare de continut (modificari de preturi, de criterii etc) proprietarii de localuri vor trebui sa se adreseze reprezentatilor Romanian Journeys via email.

 

4.2.3 Afişarea pe Site a experientelor turistice

 

Pentru prestatorii de servicii turistice exista un singur pachet, BASIC. Dupa completarea formularului de pe site proprietarii vor fi contactati de catre un reprezentant Romanian Journeys pentru a discuta detaliile cu privire la incheierea unui contract de colaborare.

 

Prestatorii de servicii turistice pot publica pe platforma online Romanian Journeys o pagina dedicata experienţei lor.

 

Pentru a crea aceasta pagina, Prestatorul de servicii turistice trebuie sa se inregistreze ca Utilizator (asa cum s-a explicat in sectiunea „Inregistrarea contului”), alegand tipul de pachet pentru care urmeaza sa fie semnat un contract cu Sustainable Journeys Concept SRL, introducand in formularul de inscriere toate informatiile cu privire la serviciul (experienta) pe care il ofera, inclusiv locul, disponibilitatea si pretul (incluzand toate taxele).

 

Prestatorul de servicii turistice poate alege unul dintre urmatoarele pachete pentru a colabora cu Sustainable Journeys Concept SRL si pentru a-si publica experienta pe platforma Romanian Journeys:

 

A) BASIC (gratuit un an de la prima inscriere pe Site) pentru afişare gratuita pe cel putin 3 pagini ale Site-ului, o descriere de maxim 100 cuvinte, posibilitatea urcarii a doua fotografii, si suport pe email; abonament valabil un an de la prima inscriere pe site urmand ca apoi costul pachetului sa fie de 500 lei daca se doreste in continuare afisarea pe Site in acesti termeni. Daca Prestatorul de servicii turistice doreste sa acceseze un alt pachet (Pro) inainte de expirarea primului an de la inscriere, atunci o poate face contactand un reprezentat Romanian Journeys.

 

B) PRO (abonament anual de 850 RON platibil inainte de afisarea pe Site) pentru afisare pe paginile relevante ale Site-ului (peste 3 pagini), afisarea in topul cautarilor, o descriere de maxim de 300 cuvinte, posibilitatea urcarii a 5 fotografii, suport pe email, promovarea lunara prin intermediul conturilor retelelor de socializare ale Romanian Journeys (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest), newsletter Romanian Journeys si alte canale dedicate.

 

Prin completarea formularului de pe platforma online romanian-journeys.com prestatorii de servicii turistice isi exprima acordul de a fi contactati pentru o colaborare.

 

Pentru modificari ulterioare de continut (modificari de preturi, de criterii etc) prestatorii de servicii turistice vor trebui sa se adreseze reprezentatilor Romanian Journeys via email pentru operarea modificarilor.

 

4.2.4 Afişarea pe Site a evenimentelor

 

Organizatorul de evenimente poate alege unul dintre urmatoarele pachete pentru a colabora cu Sustainable Journeys Concept SRL si pentru a-si publica evenimentul pe platforma Romanian Journeys:

 

A) BASIC (gratuit un an de la prima inscriere pe Site) pentru afişare gratuita pe cel putin 3 pagini ale Site-ului, o descriere de maxim 100 cuvinte, posibilitatea urcarii a doua fotografii, si suport pe email; abonament valabil un an de la prima inscriere pe site urmand ca apoi costul pachetului sa fie de 500 lei daca se doreste in continuare afisarea pe Site in acesti termeni. Daca organizatorul de evenimente doreste sa acceseze un alt pachet (Pro) inainte de expirarea primului an de la inscriere, atunci o poate face contactand un reprezentat Romanian Journeys.

 

B) PRO (abonament anual de 700 RON platibil inainte de afisarea pe Site) pentru afisare pe paginile relevante ale Site-ului (2 pagini), afisarea in topul cautarilor, o descriere de maxim de 300 cuvinte, posibilitatea urcarii a 5 fotografii, suport pe email, promovarea lunara prin intermediul conturilor retelelor de socializare ale Romanian Journeys (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest), newsletter Romanian Journeys si alte canale dedicate.

 

Prin completarea formularului de pe platforma online romanian-journeys.com organizatorii de evenimente isi exprima acordul de a fi contactati pentru o colaborare.

 

Pentru modificari ulterioare de continut (modificari de preturi, de criterii etc) organizatorii de evenimente vor trebui sa se adreseze reprezentatilor Romanian Journeys via email pentru operarea modificarilor.

 

Dupa incheierea contractului se vor afisa pe pagina evenimentului detaliile inscrise in formularul de inregistrare.

 

 

 

5. Raspundere

 

Fiecare Client confirma si este de acord ca va fi responsabil pentru Continutul publicat in Paginile sale. Astfel, fiecare Client declara si garanteaza faptul ca informatiile pe care le va publica pe pagina dedicata afacerii sale de pe Site si pe sistemul de mesagerie care ii permite sa comunice cu calatorii, nu vor incalca niciun acord cu niciun tert si vor fi in conformitate cu toate legile aplicabile, cerintele, regulile si regulamentele fiscale (inclusiv obtinerea tuturor autorizatiilor, licentelor si inregistrarilor necesare) si nu vor intra in conflict cu drepturile tertilor. Sustainable Journeys Concept SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la respectarea oricarui acord sau obligatie fata de tertii, legi, reguli si regulamente in vigoare. Sustainable Journeys Concept SRL isi rezerva dreptul de a elimina orice pagina a unei unitati de cazare, de local, eveniment sau experienta turistica, din orice motiv, in orice moment si fara vreo notificare prealabila.

 

Fiecare Client este responsabil, in orice moment, pentru caracterul exact, complet si corect al informatiilor (inclusiv in ceea ce priveste criteriile ecologice si durabile si ale preturilor) ce apar pe pagina afacerii sale si care sunt furnizate calatorilor prin sistemul de corespondenta.

 

Site-ul nu reprezinta si nu trebuie considerat a fi o recomandare sau o aprobare a calitatii, nivelului de servicii, calificarii sau clasei ecologice a niciunei structuri de cazare, local, experienta sau eveniment. Clientii sunt cei care isi asuma intreaga responsabilitate pentru criteriile ecologice si durabile.

 

Serviciile noastre sunt disponibile numai pentru uz personal si necomercial. Prin urmare, nu aveti dreptul de a revinde, crea legaturi spre pagini secundare, utiliza, copia, monitoriza (de exemplu, prin colectarea automată a datelor serviciilor), afisa, descarca sau reproduce niciun continut sau informatii, software, produse sau servicii disponibile pe platforma noastra online pentru nicio activitate comerciala sau concurentă sau intr-un astfel de scop.

 

Platforma online si serviciile sunt destinate a fi utilizate pentru a facilita interactiunea dintre Clienti si calatori si pentru a facilita comunicarea directa intre acestia. Sustainable Journeys Concept SRL nu controleaza continutul inclus în descrierile Clientilor si nici starea, legalitatea sau caracterul potrivit a (al) unei structuri de cazare turistica, local, experienta turistica sau eveniment.

 

Suportul oferit pe email de catre echipa Romanian Journeys se refera strict la modificarile de pret sau continut de descriere care se realizeaza doar la cererea Clientilor printr-un email trimis la adresa office@romanian-journeys.com

 

Sustainable Journeys Concept SRL nu este responsabila si exclude orice tip de raspundere in ceea ce priveste continutul inclus in descrierile afacerilor Clientilor ce sunt afisate pe Site.

 

6. Contract

 

Paginile structurii de cazare si pagina de prezentare a localului se publica pe Site la cel mult 3 zile dupa ce a fost achitata de catre Client contravaloarea pachetulului ales.

 

Ne rezervam dreptul de a face selectia finala a structurilor de cazare, localuri, evenimente, experiente, care vor fi afisate pe Site.

 

Clientul acceptat va primi prin email la adresa prin care s-a inregistrat ca Utilizator un contract, o factura si un link de plata securizat pentru achitarea pachetului ales. Valabilitatea contractului va fi de 12 luni din momentul efectuarii platii. Odata achitata factura pagina dedicata Clientului va fi afisata pe Site pana in 3 zile lucratoare de la data achitarii. Daca in termen de 15 de zile de la emiterea facturii aceasta nu va fi achitata atunci contractul va fi considerat reziliat.

 

Pagina dedicata afacerii Clientului va fi afisata pe platforma online Romanian Journeys cu informatiile completate initial de Client in formularul de inregistrare.

 

Rezilierea contractului se poate face doar cu acordul scris al ambelor parti (email si/sau scrisoare postala). Daca solicitarea anularii contractului se realizeaza de catre Uilizator in maxim 5 zile de la achitarea facturii catre Sustainable Journeys Concept SRL acestuia ii va fi returnata 80% din valoarea facturii initiale.

 

Sustainable Journeys Concept SRL nu percepe comision pe cazare.

 

Dreptul de a modifica lista de preturi pe pachete este rezervat Sustainable Journeys Concept SRL, insa modificarea nu se va aplica contractelor aflate in desfasurare. In cazul unei majorari de pret, Clientul poate anula contractul in termen de 10 zile de la primirea notificarii privind majorarea pretului.

 

7. Realizarea platii Contractului

 

Plata Contractului se poate realiza prin:

 

7.1 Plata online sau Secure online payment- Dupa completarea formularului de inscriere a afacerii sale pe site, Clientul va primi pe email un link de plata securizat Netopia MobilPay prin care va putea face plata pentru pachetul ales.

 

7.2. Transfer bancar

 

Transferul bancar este efectiv plata prin banca – Op (ordin de plata) – acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor sau prin internet banking. Platile trebuiesc efectuate in avans, iar dupa plata Clientul poate trimite dovada platii prin email catre un reprezentant Romanian Journeys pentru o procesare mai rapida a comenzii. Astfel, dupa validarea dovezii de plata, departamentul de contabilitate din cadrul firmei va integra comanda spre procesare.

 

Orice cheltuieli bancare sau costuri de tranzacție legate de plati vor fi suportate de catre Client. In absenta oricarui acord contrar, Clientul va plati toate facturile la 15 de zile de la data facturii.

 

In cazul in care Clientul nu reuseste sa realizeze plata prin secure online payment sau prin transfer bancar in termen de 15 de zile de la emiterea facturii, Sustainable Journeys Concept SRL are dreptul de a rezilia Contractul incheiat, fara ca acesta sa ceara alte despagubiri.

 

8. Politica de confidentialitate si cookie-uri

 

Sustainable Journeys Concept SRL respecta intimitatea dumneavoastra. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati politica noastra de confidentialitate si cookie-uri.

 

9. Servicii gratuite

 

Clientii sunt responsabili pentru tarifele specificate pe Site.

 

Calatorul poate contacta Structura de cazare turistica, Proprietarul de local si Proprietarul de servicii turistice (“Clientii”) prin intermediul platformei accesand butonul de „Solicita rezervare” iar mesajul trimis va ajunge atat catre Clienti cat si catre reprezentantii Romanian Journeys astfel incat se va sti in timp real cate solicitari au fost realizate catre un anumit Client prin intermediul platformei Romanian Journeys.

 

Negocierea si corespondenta ulterioara dintre calator si Structura de cazare turistica, Proprietarul de local si Proprietarul de servicii turistice se realizeaza strict intre cele doua parti fara interventia Sustainable Journeys Concept SRL. Astfel incat daca vor exista diferente de preturi fata de cele mentionate pe Site, Clientii vor  fi singurii care vor raspunde de preturile finale, Sustainable Journeys Concept SRL fiind abolvita de orice fel de raspundere.

 

La fel, daca un calator doreste sa anuleze o rezervare va fi rugat sa contacteze direct Clientul unde a fost realizata initial cererea de rezervare pentru a-si anula rezervarea, Sustainable Journeys Concept SRL nefiind intermediar intre cele doua parti.

 

10. Disclaimer

 

Sustainable Journeys Concept SRL nu este responsabila pentru (i) orice pierdere sau daune punitive, speciale, indirecte sau de consecinta, orice pierdere a productiei, pierdere a profitului, pierdere a venitului, pierdere a contractului, pierdere sau prejudiciu al fondului comercial sau a reputatiei, pierdere a revendicarilor, (ii) orice inexactitate referitoare la informatiile (descriptive) (inclusiv tarifele, disponibilitatea si clasificarea) privind structura de cazare turistica, localul, experienta sau evenimentul asa cum sunt puse la dispozitie pe Site, (iii) serviciile prestate sau produsele oferite de Clienti sau de alti parteneri de afaceri, (iv) orice daune, pierderi sau costuri (directe, indirecte, de consecință sau punitive) suferite, angajate sau achitate de dumneavoastra in urma utilizarii, incapacitatii de a utiliza sau intarzierilor Site-ului, care decurg din acestea sau in legatura cu acestea, sau (v) orice prejudiciu (personal), deces, daune materiale sau alte daune, pierderi sau costuri (directe, indirecte, speciale, de consecinta sau punitive) suferite, angajate sau achitate de dumneavoastra, fie din cauza unor acte (legale), erori, incalcari, neglijenta (grava), conduita ilicita intentionata, omisiuni, neindepliniri, declaratii false, fapte ilicite sau raspundere stricta ale Clientilor sau oricaruia din partenerii nostri de afaceri (inclusiv oricarui angajat, administrator, membru al conducerii superioare, agent, reprezentant sau oricarei societati afiliate) ale carui produse sau servicii sunt (direct sau indirect) puse la dispozitie, oferite sau promovate pe Site, inclusiv orice anulare (partiala), rezervare peste capacitate, forta majora sau orice alt eveniment mai presus de controlul nostru, sau care pot fi atribuite (in intregime sau partial) acestora.

 

Prin incarcarea fotografiilor/imaginilor pe Site, Clientii atesta, garanteaza si sunt de acord ca detin drepturile de autor asupra fotografiilor / imaginilor si ca sunt de acord cu faptul că Sustainable Journeys Concept SRL poate utiliza fotografiile/imaginile incarcate pe Site si in materialele si publicatiile promotionale (online/offline) dupa cum considera potrivit. Clientii acorda Sustainable Journeys Concept SRL dreptul si autorizatia neexclusiva, internationala, irevocabila, neconditionata si permanenta de a utiliza, reproduce, afisa, dispune reproducerea, distribui, comunica ai pune la dispozitie fotografiile/imaginile dupa cum Sustainable Journeys Concept SRL considera potrivit. Prin incarcarea acestor fotografii/ imagini, persoana care a incarcat fotografiile accepta responsabilitatea complet legala si morala pentru toate actiunile in justitie demarate de orice terti (inclusiv, fara limitare, de proprietarii structurilor de cazare) datorita publicarii si utilizarii acestor fotografii/imagini de catre Sustainable Journeys Concept SRL. Sustainable Journeys Concept SRL nu detine sau aproba fotografiile/imaginile incarcate. Veridicitatea, validitatea si dreptul de a folosi toate fotografiile/imaginile sunt asumate de persoana care a incarcat fotografia i nu reprezinta responsabilitatea Sustainable Journeys Concept SRL. Sustainable Journeys Concept SRL declina orice responsabilitate si raspundere pentru fotografiile incarcate. Persoana care a incarcat fotografia garanteaza faptul ca fotografiile/imaginile nu vor contine niciun virus, cai troieni sau fisiere infectate si nu vor contine materiale pornografice, ilegale, obscene, insultatoare, inacceptabile sau necorespunzatoare si nu incalca nici un drept al vreunui tert (drept de proprietate intelectuala, drepturi de autor sau obligatie de confidentialitate). Fotografiile/imaginile care nu indeplinesc criteriile mentionate anterior nu vor fi publicate si/sau pot fi eliminate/sterse de catre Sustainable Journeys Concept SRL in orice moment si fara vreo notificare prealabila.

 

Sustainable Journeys Concept SRL nu este responsabila pentru continutul pe care Utilizatorul il poate insera, incarca, publica, inainta sau transmite pentru a fi vizibil prin intermediul platformei online Romanian Journeys.

 

Blogul permite Utilizatorilor sa lase comentarii personale privind tema articolului. Atunci cand un comentariu privind un articol al Blogului este publicat, Utilizatorul este de acord ca orice Continut pe care il produce este publicat, citit, tradus si copiat si este de acord sa despagubeasca Sustainable Journeys Concept SRL impotriva oricaror actiuni in justitie care decurg din insusi Continutul sau care sunt in legatura cu acesta. Sustainable Journeys Concept SRL nu va fi in niciun caz responsabila pentru acest continut.

 

11. Drepturile de proprietate intelectuala

 

Romanian Journeys © 2019 Sustainable Journeys Concept S.R.L. Toate drepturile rezervate.

 

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Sustainable Journeys Concept S.R.L sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral, tradus, adaptat sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al Sustainable Journeys Concept S.R.L.

 

Tot continutul site-ului adica, texte, tabele, logo-uri, pictograme, imagini, articole din blog, continut tradus, sunt detinute de Sustainable Journeys Concept S.R.L. sau de autorii respectivi si sunt protejate de legea romaneasca si internationala a dreptului de autor.

 

Respectam drepturile celorlalti si ne asteptam ca utilizatorii sa faca acelasi lucru. Nu se poate publica niciun continut pe Site daca acest lucru nu respecta drepturile tertilor sau legile aplicabile. Ne rezervam dreptul de a elimina orice continut sau informatii pe care utilizatorii le publica pe www.romanian-Journeys.com in cazul in care acestea nu respecta legile si drepturile de autor. In cazul in care un continut nu respecta proprietatea intelectuala sau drepturile altora, sunteti incurajat sa raportati acest fapt la adresa office@romanian-journeys.com, iar daca se dovedeste a fi intr-adevar vorba de o violare a dreptului de autor atunci continutul va fi eliminat imediat.

 

Nicio persoana nu are dreptul de a copia, monitoriza prin colectarea automata a datelor serviciilor, crea legaturi (spre pagini secundare), publica, promova, comercializa, integra, utiliza, combina sau utiliza in alt mod continutul (inclusiv blogurile, ghidurile, itinerariile, comentariile si orice traduceri) sau marca noastra fara permisiunea noastra scrisa. Orice utilizare ilegala sau oricare dintre actiunile sau comportamentele mentionate anterior va reprezenta o incalcare semnificativa a drepturilor noastre de proprietate intelectuala (inclusiv drepturilor de autor si dreptului asupra bazei de date).

 

12. Diverse

 

In masura admisa de lege, prezentilor termeni si conditii si furnizarii serviciilor noastre li se va aplica legislatia romana si vor fi interpretati in conformitate cu aceasta, iar orice litigiu care decurge din prezentii termeni si conditii generale si serviciile noastre vor fi deferite exclusiv instantelor judecatoresti competente din Bucuresti (Romania).

 

In cazul in care orice prevedere a acestor termeni si conditii este sau devine nevalabila, inaplicabila sau isi pierde caracterul obligatoriu, veti fi in continuare obligat sa respectati toate celelalte prevederi ale acestor termeni si conditii. Intr-un astfel de caz, o astfel de prevedere nevalabila va fi totusi pusa in aplicare in cea mai mare masura admisa de legea aplicabila si veti conveni cel putin sa acceptati un efect similar ca si cel al dispozitiei nevalabile, inaplicabile sau neobligatorii, avand in vedere continutul si scopul acestor termeni si conditii.

 

Sustainable Journeys Concept SRL poate modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment. Utilizatorii sunt raspunzatori de luarea la cunostinta si de conformarea cu oricare si toate noile prevederi ce pot aparea in Termenii si Conditiile pentru publicarea unei afaceri si in Termenii si Conditiile generale ale acestui site.