Cazări

Ne dorim să descoperim şi să promovăm structurile de cazare cu personalitate din România, care se orientează în direcţia dezvoltării durabile. Dacă eşti proprietarul unei astfel de cazări, dacă te gândeşti la impactul afacerii tale asupra mediului şi ai ales să oferi clienţilor tăi servicii şi produse eco, atunci acesta este locul cel mai potrivit pentru a-ţi promova afacerea.

Pentru a-ţi răsplăti aceste eforturi, îţi punem la dispoziţie platforma necesară pentru a fi descoperit de către acei călători interesaţi de structurile de cazare ce respectă mediul şi comunităţile locale.

În formularul de înscriere găseşti o listă de criterii ecologice gândite pentru a acoperi o gamă cât mai largă de structuri de cazare (de la hoteluri până la campinguri). Vor trebui marcate doar cele ce se potrivesc în mod real structurii tale de cazare, iar pentru a putea fi afişat pe platforma Romanian Journeys trebuie să îndeplineşti cel puţin trei dintre aceste criterii.

Alătură-te turismului responsabil!

 

*Prelucrarea profilului poate dura până la 5 zile lucrătoare, însă ne rezervăm dreptul de a face selecţia finală a structurilor de cazare care vor fi afişate pe site indiferent dacă este îndeplinit numărul minim de criterii ecologice şi durabile şi indiferent de pachetul ales.